http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"





















marți, 5 iulie 2011

DE CE nu semnez scrisoarea lui SORIN ILIESIU


Il mai tin minte pe Sorin Iliesiu, celebrul initiator de apeluri, regizor de mana a saptea, monarhist dar si basist de frunte. Eu mi-l amintesc doar din postura de ardent partizan al lui Traian Basescu, vituperand salbatic impotriva coalitiei celor care doreau sa scape tara de marinar in 2007. In favoarea lui Traian Basescu a initiat apel dupa apel, cel din 2007,cu suspendarea lui Basescu, fiind semnat de o pleiada intreaga de intelectuali versatili. Pentru ce a inteprins Sorin Iliesiu demersul de a convinge peste 100 de intelectuali de justetea cauzei basesciene? Pai ne spune chiar el: “pentru a bara eficient unele tendinţe autocratice ale majorităţii parlamentare şi guvernamentale actuale”.

. Multi, multi intelectuali ai patriei au dat cu semnatura pe el, unii dintre ei reevaluandu-si intre timp optiunile manifest pro-basiste. Dar Sorin Iliesiu? Chiar nu ma asteptam. Omul acesta si-ar fi taiat o mana pentru Traian Basescu, in decembrie 2009 era in al noualea cer dupa ce anticomunistul de la Cotroceni a castigat un nou mandat, scapand tara de moguli si comunism. Insa cel de-al doilea mandat prezidential pare sa nu ii fi priit lui Sorinel Iliesiu. Dorinta lui ardenta de a deveni presedintele TVR a fost tratata cu sictir de catre BASESCU.
Si a asteptat Sorinel momentul razbunarii, ascutindu-si cutitele si curatindu-si armele. Si a sosit. Basescu trage in Regele Mihai. Sorinel prinde din zbor prilejul si i-o trage si el lui Basescu verde-n fata.

Pai atunci, CUM SA SEMNEZ EU scrisoarea unui pupincurist al lui Basescu?Ce drept moral are el sa se puna in fruntea celor care NU L-AU VOTAT PE BASESCU ,s-au luptat cu el si au fost haituiti de el asa cum am fost eu? Cum sa semnez eu scrisoarea unei gioarse nenorocite care incearca acum sa se razbune si sa-si spele jegul basist si paduchii pedelisti pe semnatura altora? Alo, ANTENA3, da-ti jigodia afara din program, trimiteti-o la B1tv sau la 10tv ca va face-ti de ras! Mai bine fara nici un apel decat cu apelul lui Iliesiu! Ma mir ca oameni respectabili ca Mugur Ciuvica pot sta la aceasi masa cu aceasta lepra!
Base taticule, ai pierdut inca un pupincurist de frunte. Daca ii aruncai o ciozvarta, o sinecura, statea si el linistit in banca lui de intelectual. Asa, ai dat de dracu! Ce Antonescu, ce Ponta, kakaia Iliescu…? Sa vezi acum apeluri peste apeluri de la Iliesiu, Basescu criminal, hot, comunist…Romania in toata splendoarea ei caragialesca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


bestjobs.ro fly.ro

PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

Cell phone video surveillance solution
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii

.






















Create your own banner at mybannermaker.com!




Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA