http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"

sâmbătă, 2 iulie 2011

UDREA coordoneaza patru ministere pe TURISM
Elena Udrea devine sefa peste patru ministere pentru a putea coordona mai bine strategia de turism a Romaniei. Premierul Emil Boc a semnat o decizie prin care Elena Udrea devine noua sefa a ministrilor Funeriu, Boagiu, Cseke si Borbely, in calitate de coordonator al comitetului interministerial pentru turism.


Astfel, ministerele Transporturilor, Educatiei, Sanatatii si Mediului vor fi coordonate de Elena Udrea pentru integrarea domeniilor gestionate de acestea in strategia pentru turism a Romaniei.

Acesta nu este primul comitet interministerial care este constituit prin decizia primului ministru. In ultimul an, Emil Boc a mai semnat decizii pentru infiintarea unui comitet pentru aplicarea politicii in domeniul ajutorului de stat, unui comitet care monitorizeze indeplinirea conditiilor pentru trecerea la moneda euro, unui comitet care sa se implice in procesul de reformare a legislatiei si procedurilor din domeniul restituirii proprietatilor, unui comitet interministerial privind taxa de prima inmatriculare si a comitetului interministerial pentru combaterea muncii la negru. Comitetul interministerial pentru turism este singurul format exclusiv din ministri.

In timp ce specialistii in turism considera ca un astfel de comitet pentru turism nu este o initiativa foarte buna, reclamand lipsa de coordonare dintre ministerele implicate sau care afecteaza turismul, analistii politici considera ca "miniguvernul" Elenei Udrea este doar o manevra politica ce are menirea de a-i creste influenta ministrului Turismului in Executiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

.


Create your own banner at mybannermaker.com!
Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA