http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"

joi, 12 mai 2011

IOAN SAMOILA - noul presedinte CNSLR - FRATIA


Liderul Federației Sindicatelor Termoelectrica, Ioan Samoilă, este noul președinte al CNSLR-Frăția. Noul președinte a fost ales cu 210 de voturi din 307 exprimate, în timp ce contracandidatul său, liderul Federației "Agrofrăția", Ioan Georgescu, a avut 26 de voturi.

La aceleași alegeri, pentru funcția de președinte al CNSLR-Frăția, un alt candidat care își anunțase candidatura a fost Minică Boajă. Însă, candidatura acestuia nu a fost acceptată, întrucât Boajă nu și-a plătit cotizațiile la confederație, având o datorie de 52.000 de lei.

Liviu Luca a fost ales în funcția de prim-vicepreședinte, având 222 de voturi din 306.

Ioan Samoilă a declarat că a candidat la funcția de președinte doar la insistențele colegilor săi și după ce rezultatele au fost anunțate, nu avut nicio emoție.

"Personal, mă așteptam să fiu ales, pentru că am fost rugat să candidez pentru această funcție. Foarte mulți au considerat că momentul acesta este un moment în care probabil că aș fi persoana cea mai potrivită, din considerentele pe care nu le discutăm", a declarat Samoilă.

Magistrații Tribunalului București au decis rămânerea în arest a sindicalistului Marius Petcu. Instanța a verificat legalitatea măsurii de arest preventiv în cazul lui Petcu, după ce procurorii au finalizat urmărirea penală și l-au trimis în judecată.

Marius Petcu a fost prins în flagrant, în 24 martie, în timp ce lua 40.000 de euro mită de la un om de afaceri. Potrivit rechizitoriului el ar fi primit câte 20.000 de euro lunar pentru a îi atribui firmei omului de afaceri contracte de construcție.

Fostul lider al CNSLR-Frăția se află în arest preventiv de mai bine de o lună, instanța respingându-i cererea de eliberare sub control judiciar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

.


Create your own banner at mybannermaker.com!
Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA