http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"





















miercuri, 11 mai 2011

EXPOZITII DE PICTURA ale elevilor cu carnet de partid PDL in toata tara

Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat Liberal Sibiu desfăşoară, vineri, 30 aprilie, o expoziţie de pictură, grafică şi sculptură, în incinta Centrului Cultural “Habitus” din P-ţa Mică.La manifestare a participat si parlamentarul PDL Raluca Turcan.

Vor expune elevii Liceului de Arte din Sibiu. “Prin acest proiect, Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat Liberal Sibiu continuă colaborarea cu Liceul de Arte din Sibiu, având în vedere susţinerea şi promovarea tinerilor talentaţi. Lucrările vor putea fi vizionate pe perioada a zece zile calendaristice, începând cu data de 30 aprilie 2010. Pe această cale, vă invităm să participaţi şi să susţineţi activ acest eveniment.”, au declarat reprezentaţii organizaţiei PDL Sibiu.

În cadrul expoziţiei vor fi prezentate lucrări de pictură, grafică şi sculptură, realizate de cei mai talentaţi tineri sibieni. Ambianţa muzicală din timpul vernisajului va fi susţinută de elevii Liceului de Artă din Sibiu, întreaga prezentare având un nivel ridicat de stil, eleganţă şi rafinament. Posibilitatea de achizitionare a lucrărilor se va face începând cu data de 30 aprilie şi continuând până în data de 5 mai 2010.

foto PDL BT

OT PDL Botosani a organizat marţi, 12 aprilie 2011, o expoziţie de pictură la care invitaţii, care au avut posibilitatea de a licita lucrările expuse, au contribuit cu bani, fondurile obţinute fiind folosite pentru sprijinirea lui George Podariu. „Această reuşită este fără îndoială a elevilor de clasa a V-a si a VI-a de la Şcoala nr.6 „Elena Rares” Botoşani care au creat pe parcursul Cercului de pictură organizat, de OT PDL Municipiu timp de o lună, un număr de 30 de tablouri minunate pe pânză şi lemn”, spus Alexandra Neamţu, secretar general adjunct a OT PDL Botoşani.


Spiru, Lazar si Tonitza: iata podiumul bucurestean al Cupei Liceelor la Street Dance!

Elevilor Liceului Tonitza din Capitală li s-a sugerat să intre în PDL pentru a vinde tablouri

Elevii din anii terminali ai Liceului Tonitza din Capitală au intrat în PDL pentru a vinde tablouri. Elevilor li s-a sugerat să intre în PDL la şcoală. De când au carnete de membru PDL, ei au vândut mai multe tablouri. Conducerea liceului neagă legătura dintre expoziţie şi PDL. Inspectoratul Bucureşti va ancheta situaţia de la Liceul Tonitza.

b_410_0_16777215_0___images_stories_258_pdl_edited.jpgOrganizaţia de Tineret a PDL Argeş, alături de fundaţia Solidaritatea Creştină, au organizat ieri un târg de Paşte cu donaţii şi cadouri. Banii strânşi în urma acestui eveniment vor fi cheltuiţi pentru copiii aflaţi în centrele de plasament, tineretul pedelist arătând, pentru a treia oară în ultimele luni, că se implică în astfel de acţiuni filantropice.
500 de lei, donaţia fiecărui pedelist
Manifestarea a fost pusă în scenă, până la cel mai mic detaliu, de către preşedintele OT-PDL, Laura Dicu. Aceasta a avut iniţiativa DE A ANGRENA IN ACEASTA ACTIUNE SI ELEVII de la Liceul Dinu Lipatti şi pe cei de la Palatul Copiilor. Parcarea sediului PDL Argeş a constituit, pe parcursul întregii zile de ieri, un atelier al copiilor care au creat icoane, tablouri şi ouă încondeiate pentru seniorii democrat-liberali şi nu numai. Donaţiile au început în jurul orelor 16:00, preşedintele Mircea Andrei fiind primul care a achiziţionat un coş cu bunătăţi şi a donat pentru acesta suma de 500 de lei în contul fundaţiei Solidaritatea Creştină. ”Vrem să arătăm că aceşti copii sunt talentaţi. Avem 50 de cadouri surpriză cu temă pascală, icoane şi tablouri făcute de cei de la Dinu Lipatti, ouă încondeiate de micuţii de la Palatul Copiilor. Din banii strânşi vom cumpăra diverse produse pentru copiii din centrele de plasament”, a declarat Laura Dicu. Acţiunea a fost foarte bine primită de către liderii PDL Argeş, inspectorul şcolar şi prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene, Gabriel Bratu, plătind 500 de lei pentru un coş surpriză. Ştefan Lăzăroiu, preşedintele PDL Curtea de Argeş a cumpărat o pictură şi mai multe ouă încondeiate pentru care a plătit tot 500 de lei. Nu s-au ferit să doneze această sumă de bani nici primarul Ion Baicea, Ion Dobrinoiu, Gabriel Popa şi mulţi alţii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


bestjobs.ro fly.ro

PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

Cell phone video surveillance solution
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii

.






















Create your own banner at mybannermaker.com!




Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA