http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"

marți, 10 mai 2011

AZI se judeca cererea de eliberare conditionata a lui VANTU

animated-gifs-justice-016 GIFs animated-gifs-justice-024 GIFs
Judecatoria sector 5 judeca AZI cererea de eliberare sub control judiciar formulata de Sorin Ovidiu Vantu si Ilie Cezar in dosarul de santaj. Procurorii au solicitat ca cererea sa fie judecata la judecatoria Buftea, iar sedinta este suspendata pentru ca instanta sa decida daca isi declina sau nu competenta. Tribunalul Bucuresti a decis pe 29 aprilie arestarea preventiva pentru 29 de zile a lui Vintu si Cezar.

Sedinta de judecata a inceput la ora 9:00. Procurorul de caz a cerut initial suspendarea sedintei pentru 20 de minute deoarece nu studiase dosarul. Instanta a incuviintat solicitarea, dupa 20 de minute sedinta a fost reluata, cand procurorul de caz a solicitat instantei sa isi decline competenta deoarece, in opinia sa, cererea de eliberare sub control judiciar ar trebui judecata la Judecatoria Buftea.

Avocatul Marian Nazat, aparatorul lui Vintu, a explicat in fata instantei ca Parchetul General a solicitat ca dosarul lui SOV sa fie judecat la judecatoria sector 5, ca procurorii au solicitat mandatele de interceptare tot la judecatoria sector 5 si ca in opinia sa, judecatoria Sector 5 este cea competenta sa judece si cererea de eliberare sub control judiciar.

Aparatorul lui Ilie Cezar a declarat in fata instantei ca "procurorii nu au incredere in judecatoria sector 5 pentru ca am avut aici o solutie pozitiva, acesta e motivul real pentru care cer procurorii mutarea procesului la Buftea".

Instanta a suspendat sedinta de judecata in cazul Vantu pentru a delibera daca isi declina sau nu competenta, iar solutia urmeaza sa fie transmisa la orele 13:00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

.


Create your own banner at mybannermaker.com!
Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA