http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"





















sâmbătă, 7 mai 2011

PANGLICILE PD-L

Previzualizaţi

In politica PD-L, panglica a devenit un element cheie. Pentru a castiga, trebuie sa arunci in fata o panglica. Pe care, mai tarziu, intr-un moment bine ales, sa o tai. Cu tot ceremonialul cuvenit. Insotit de o suita de persoane alese dupa spranceana. In aplauzele unei asistente, si ea aleasa cu grija,cu carnet portocaliu. Pentru evitarea accidentelor. Zgomotul aplauzelor de dupa taiatul panglicii trebuie sa acopere neaparat huiduielile din fundal. Si astfel, persoana lansata in cursa politica are toate sansele sa castige. Pentru ca ea cunoaste secretul si virtutile miraculoase ale panglicii. Unul dintre cei care aplica, cu mare dexteritate, teoria panglicii este Emil Boc. Din aceasta perspectiva, el devine premiant.

Mult hulitul Adrian Nastase, cand a intrat in campania electorala in 2004, s-a autosuspendat din functia de premier. Pur si simplu a cedat locul unei alte persoane,lui Eugen Bejinariu, din dorinta ca, macar sub aspect formal, sa nu incurce borcanele.

In schimb, noua putere nu are ezitari si nici scrupule. Basescu ca presedinte,incalcand Constitutia, a facut si face campanie electorala in favoarea unui partid si, mai mult, in favoarea unui lider de partid, utilizandu-si din plin puterea functiei si autoritatea sa de sef al statului. Mai mult, chiar. Sunt pusi in joc, in acest scop, si banii publici. Vizitele electorale sunt mascate sub forma vizitelor de lucru.

Dar Basescu este un dulce copil, in comparatie cu l Boc. Sub Emil Boc, campaniile politice pe bani publici au devenit, dintr-o regretabila exceptie, pur si simplu o lege. Udrea si Ridzi nu au fost, in acest sens, decat simple inaintase si baloane de incercare.

Acum, teoria panglicii incununeaza si potenteaza vizitele de lucru. Va sa zica premierul Emil Boc, pe timpul sau de premier, utilizandu-si autoritatea care i-a fost conferita in calitatea sa de premier si pe banii publici pe care ii pastoreste in aceeasi calitate de premier, face un adevarat periplu al plaiurilor mioritice, in scop electoral atat pentru el dar si pentru PD-L. Sunt consumate resurse umane si uriase sume de bani pentru ca Emil Boc sa castige simpatia populatiei. Cea pe care a pierdut-o, de-a lungul anilor, cat a condus cel mai slab Guvern al Romaniei din trecut, din prezent si din viitor.

Dar culmea este ca nenumaratele vizite de lucru, insotite de nenumaratele panglici taiate, nu au nici macar scopul de a imbunatati imaginea guvernantilor. Sau a coalitiei aflata la putere. Sau a PD-L. Doamne fereste! Panglicile sunt taiate, la fel cum sepepistii din echipajele antemergatoare sunt puse in miscare, la fel cum demnitarii, functionari publici ai statului, se incoloneaza in urma primului-ministru, numai si numai in scopul de a-l ajuta pe Emil Boc sa mai conduca o tura PD-L.

Este o competitie interna de partid, extrem de costisitoare, facuta din bani publici. Costurile deplasarilor le suporta cetatenii chiar acum. Costurile cutreieratului prin tara al ministrilor si altor functionari publici, care isi neglijeaza, astfel, obligatiile curente pentru care, in definitiv, sunt platiti, le suporta de asemenea cetatenii, chiar acum. Dar acum si cu taiatul panglicilor e o smecherie.

Panglicile nu se mai taie pentru prezent, se taie pentru viitor. Chiar daca efectele electorale sunt obtinute acum. Pentru ca Boc taie panglici nu pentru a marca realizari, ci pentru a da startul unor asa-zise proiecte. De infrastructura. Proiecte in folosul comunitatii. Aceste proiecte urmeaza, daca urmeaza, sa se faca peste ani. Si vor fi platite, daca vor fi platite, de alte guverne. Dar tot din banii nostri. Deci ceea ce se intampla acum si ceea ce se va intampla maine si poimaine tine de teoria panglicii la PD-L.(sorin rosca stanescu)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


bestjobs.ro fly.ro

PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

Cell phone video surveillance solution
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii

.






















Create your own banner at mybannermaker.com!




Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA