http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"





















miercuri, 20 aprilie 2011

Realitatea tv a lui Vantu l-a belit pe Botis, suparat Basescu l-a arestat pe Vantu din nou


Sorin Ovidiu Vîntu a fost reţinut. Potrivit Parchetului General, în perioada martie-aprilie 2011, sub ameninţarea denunţării unui contract de consultanţă şi management, Vîntu i-a cerut lui Sebastian Ghiţă suma de 150.000 euro. În plus, Vîntu l-ar fi ameninţat cu moartea pe Ghiţă şi familia acestuia, mai comunică Parchetul General.

Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, au dispus la data de 19 aprilie 2011 începerea urmăriri penale, iar, miercuri, reţinerea inculpaţilor Sorin Ovidiu Vîntu şi Cezar Ion Ilie, pentru şantaj, informează Ministerul Public.

Din probele administrate până la acest moment procesual, a rezultat că, în perioada martie - aprilie 2011, sub ameninţarea denunţării unilaterale a unui contract de consultanţă şi management, Vîntu a pretins părţii vătămate Sebastian Ghiţă suma de 150.000 euro. În situaţia neconformării acestei cerinţe, partea vătămată ar fi pierdut sume importante de bani.

"Actele de ameninţare şi constrângere au fost întreprinse de inculpatul Vîntu atât personal, cât şi prin intermediul inculpatului Cezar, care la rândul său urma să obţină un folos injust. Inculpatul Vîntu a recurs la ameninţări cu moartea la adresa părţii vătămate şi a familiei, de natură a induce acesteia temerea că se pot materializa, fapt ce l-a determinat să-şi ia măsuri de protecţie", arată sursa citată.Totul se bazeaza pe o interceptare ambientala facuta de Ghita in care cei doi ,dupa ce se cearta rau de tot,in final se impaca si incep sa discute despre politica, in special despre Elena Udrea.

Aceastea sunt faptele. Acum insa se pot face speculatii, este greu de crezut ca poti aresta un om invalid doar pentru faptul ca un altul a reclamat ca a fost amenintat si santajat, este vorba de Sebastian Ghita, cu atat mai mult cu cat se stie de ceva timp de cearta dintre cei doi, de luptele dintre bodiguarzii celor doi, de motivul disputei, ce ar trebui transata in justitie ca problema de disputa economica si nu penala.
Corina Dragotescu lanseaza suspiciunea ca totul este legat de zvonul despre iminenta extradare a lui Nicolae Popa, suspiciune sustinuta si de ziarista Oana Dobre si, in general de toti jurnalistii de la Realitatea TV>
Parerea mea este ca aceasta noua arestare abuziva, chiar mai abuziva si neantemeiata decat cealalta, a lui SORIN OVIDIU VANTU este pedeapsa aplicata de BASESCU care,suparat pentru "greseala" postului Realitatea de a fi fost cel care a lansat afacerea BOTIS, din care regimul BASESCU -BOC A IESIT TERFELIT RAU DE TOT fiind nevoit sa-l demita pe ministrul implicat in afaceri NECURATE cu bani europeni.
Deci Vantu l-a belit pe Botis - Basescu il beleste pe Vantu ! Ca asa este in dictatura!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


bestjobs.ro fly.ro

PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

Cell phone video surveillance solution
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii

.






















Create your own banner at mybannermaker.com!




Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA