http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"





















marți, 19 aprilie 2011

A pus BOTU si BOTIS la fonduri europene

Ministrul Muncii, Ioan Botis, a spus luni seara la Realitatea TV ca ia in calcul varianta demisiei daca se va dovedi ca exista vreun conflict de interese, dupa ce au aparut informatii potrivit carora sotia ministrului este consilier la o firma care are sediul in casa familiei si este platita din fonduri europene.

Asociatia Parteneriat Euroactiv Bistrita are sediul pe strada Closca nr. 3 din Bistrita, adresa la care locuieste si ministrul Ioan Botis.

"Nu sunt in aceasta asociatie. Nu am nicio calitate. Asociatia are un sediu pe strada Industriei si pana isi termina sediul au un sediu la mine, dar nu in baza unui contract. Stau acolo temporar. Nu sunt asociat, nu sunt membru", a spus Botis.

Asociatia are la dispozitie 2,13 milioane de lei (21 de miliarde de lei vechi) din care 1,9 milioane de lei fonduri nerambursabile din partea Uniunii Europene, 187.700 de lei bani de la bugetul national (circa 2 miliarde de lei vechi). Contributia beneficiarului este de 44.000 de lei.

"Eu personal nu primesc niciun ban. Sotia are statut de consilier acolo pe proiect. Primeste bani pe acel proiect cu finantare europeana. Sotia mea nu este beneficiar direct. Este vorba de o asociatie care are acest contract. Sotia mea este platita in calitate de consilier", a explicat declarat Botis.

Ministrul Muncii a spus ca nu exclude sa demisioneze daca se va dovedi a exista vreo problema de moralitate: "Daca este o problema de moralitate, voi face acest lucru. Daca va fi considerata o problema, aceasta va fi solutia. Lasati-mi timp de gandire si va voi da un raspuns".

Botis a precizat insa ca nu considera ca in aceasta situatie ar exista vreun conflict de interese.

Primul scandal în care a fost implicat Nelu Ioan Botiş a fost legat tot de bani. Presa locală a descoperit că, în 2009, a fost cel mai cheltuitor ales bistriţean, el decontând nu mai puţin de 391.374 de lei. Botiş s-a dovedit mână spartă cu banii statului şi în 2010, doar pe luna ianuarie nota de plată însumând 30.133 lei.

Nelu Ioan Botiş a fost protagonistul unui alt scandal, de data aceasta unul conjugal. Mai exact, un ziar bistriţean a lansat zvonul că parlamentarul este în pragul divorţului.

Ligia Botiş, ministrului Muncii, administrează si Eurotehnologic SRL, un centru de recalificare profesională şi de plasare a forţei de muncă pe care l-a înfiinţat în 2005 în Bistriţa Năsăud pe vremea cand, incă din 2004 soţul său era director al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Firma Ligiei Botiş a avut activitate doar până în 2008, an în care Botiş a plecat de la la cârma AJOFM.

Conform cifrelor de la Ministerul Finanţelor, societatea a avut anul trecut zero venituri şi implicit zero angajări în câmpul muncii. Ioan Botiş deţine în Bistriţa un spaţiu comercial şi o casă de 400 de metri pătraţi, moştenită, iar la Cluj a reuşit să îşi cumpere un teren intravilan de 2.000 de metri pătraţi. Anul trecut a acumulat împreună cu soţia venituri de 300 de mii de lei , bani din care a trebuit să îşi plătească şi ratele la bănca unde a strâns o datorie de 50 de mii de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


bestjobs.ro fly.ro

PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

Cell phone video surveillance solution
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii

.






















Create your own banner at mybannermaker.com!




Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA