http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"

miercuri, 31 august 2011

ROMANIA A AJUNS UN FEL DE CARCIUMA A LUI BASESCU


Chefuri in Bucuresti,chefuri la "Ciresica",chefuri la vila din Neptun,chefuri si paranghelii prin toata tara!

Tot timpul cu paharul in mana,Basescu a transformat Romania intr-o carciuma cu orchestra de pupincuristi care canta ode CARMACIULUI ,cu meniuri pe spranceana,bauturi fine si specialitati pentru ai lui si resturi pentru popor,iar singura solutie sa vi la masa bogata a basescului este sa votezi cu el.Doar asa ai sanse ca Basescu sa-ti lipeasca cu scuipat o bancnota pe frunte!
Previzualizaţi
Previzualizaţi

Asezat la mesele bune de lângă orchestră, PDL e frământat de alte probleme, mai subţiri, de natură ideologică. Noroc cu Sever Voinescu-Cotoi, omul care a descoperit de unde vine învăţătura. Esenţa gândirii pedeliste se numeşte băsescianism. Ideologul partidului a mai explicat că băsescianismul merge mână în mână cu alt concept, cel de pleaşcă, enunţat atât de bine de Toader Paleologu.Baietii destepti se zbat sa daruiasca masa cu concepte cat mai pline de spirit pentru a-l multumi si veseli pe DICTATOR.Prima Doamna a partidului de guvernamant,Elena Udrea scoate si ea pe gurita pofticioasa tot felul de idei si propuneri nastrusnice ca sa-l multumesca pe Traian in speranta ca va fi urmasa lui Traian ! Dar se pare ca lui Basescu ii cam plac barbatii, deoarece acum il pregateste pe Labaroiu pentru presedentie.

În ţară e mai puţină veselie. Economia nu a auzit de măsurile anticriză luate de regimul BASESCU-BOC şi se încăpăţânează să meargă în jos. Miniştrii ies cu declaraţii fulminante care sunt apoi dezminţite de realitate. Dar asta e doar aşa, o strategie pentru a deruta criza. Până acum, măsurile de relansare economică nu au dat roade ,din contra, aşa că s-a impus trecerea la metode mai subtile de inducere în eroare a crizei. Ceea ce este corect. Dacă ar sta criza să se uite la televizor, să urmărească nemaipomenitele aventuri ale lui Basescu si ale basistilor lui, în scurtă vreme ar lua-o durerea de cap şi ar da bir cu fugiţii. Dar cu noi, poporul , ce-aţi avut?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

.


Create your own banner at mybannermaker.com!
Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA