http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"

marți, 2 august 2011

BOC aseara la TVR1 si BASESCU azi la RadioRomania - economistii lui "PESTE PRAJIT"

http://florinmoldovan.files.wordpress.com/2010/11/2.jpg

MOTTO :Murray Rothbard (economist britanic) spunea: "Nu este grav sa nu stii nimic despre economie, caci este o stiinta specializata pe care majoritatea oamenilor o considera anosta. Dar, este total iresponsabil sa ai pareri si sa le exprimi tare si zgomotos, mentinandu-te in continuare in aceasta stare de ignoranta".
BASESCU SI BOC VOR SA SCOATA BANI DIN ORICE,DE LA COPII, DE LA HANDICAPATI,DE LA PENSIONARI,DE LA ACTORI,DE LA SOMERI,DE LA TARANI,DE LA VII SI DE LA MORTI. Cum piatra seacă deja au băgat-o la storcător, BASESCU SI BOC au scos bani şi din piatra de mormânt. Nu s-au apucat de jefuit morminte, cel puţin, nu DUPĂ ce "locatarii" de drept au fost cazaţi. Dar, aşa cum au glăsuit mereu, au aplicat SUPRATAXE şi firmelor de pompe funebre. Oamenii oricum îşi fac deja conturi "de îmnormântare" la bănci pentru că, să mori în România e mai scump decât să trăieşti - bine - în altă parte. Odată cu taierile de salarii,impozitarea pensiilor, o să fie de-a dreptul fiţă să dai colţu' pe malul Dâmboviţei. Domnule BOC, trebuie să nu scape dom'ne nimeni cu taxa neplătită. Aţi auzit de un băiat, Caron? Uite, fac eu o sesizare la DNA: Caron ăsta trece sufletele morţilor peste Styx, pe lumea ailaltă. Evident, ia bani pe chestia asta ŞI NU PLĂTEŞTE IMPOZIT PE EI. Nu ia mult, e drept, doar un bănuţ de căciulă, dar să nu ia şi statul ceva la treaba asta? Io zic să mai întrebaţi de el, poate îi trimiteţi peste el pe băieţii ăia de care zicea-ti dvs., Comandamentul de Luptă Împotriva Fraudei Fiscale. Cică are spate, e în gaşcă cu unu', Hades,prieten cu Basescu si cu Udrea, da' nu cred să fie probleme. La o adică, îi confiscaţi luntrea şi îl scoateţi din afaceri. După aia faceţi o licitaţie publică şi poate o câştigă Euroconstruct. Sau DALLI-Cocos. Ar merge o parcare pe malul Styx-ului...


Previzualizaţi

MA CAC PE COSUL VOSTRU DE SOLIDARITATE - POPULISTILOR


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

.


Create your own banner at mybannermaker.com!
Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA