http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"

vineri, 29 iulie 2011

.Giornale Italiano, despre Băsescu: Un bătrân burghez comunist care biciuieşte poporul pe care îl acuză că e leneş

http://itlet.net/blog/wp-content/uploads/base.jpg

O publicaţie online a tinerilor universitari italieni scrie despre preşedintele României că "a gestionat criza economică transferând toate sacrificiile pe spatele claselor sociale cele mai sărace". "A închis spitale şi şcoli, acuzându-i pe profesori şi medici de falimentarea sistemului pe care chiar el îl guvernează de ani buni", comentează giornaleitaliano.info, care îl descrie pe Băsescu ca fiind "un bătrân burghez comunist" şi "un fascist cu discurs ultranaţionalist".

"Traian Băsescu a gestionat criza economică transferând toate sacrificiile pe spatele claselor sociale cele mai sărace. Este un susţinător al unui capitalism agresiv, biciuind poporul pe care îl acuză că e leneş. În aceste condiţii, Băsescu a devenit unul dintre cele mai nepopulare personaje din România", scrie publicaţia italiană.

În continuare, autorul articolului spune că Băsescu a început să schimbe tactica. "În noul rol, Băsescu este un lider naţionalist şi face declaraţii despre trecutul României. A negat că Ion Antonescu (mareşal naţionalist, aliatul lui Hitler în al Doilea Război Mondial) ar fi fost vinovat pentru Holocaustul evreilor din România, apoi s-a declarat naţionalist şi a făcut declaraţii împotriva Rusiei, încercând astfel să speculeze mai vechile frustrări ale românilor împotriva vecinilor de la Est", mai scrie Giornale Italiano.

"Dar cine este cu adevărat Traian Băsescu?", se întreabă autorul materialului. Tot el însă dă răspunsul: "Este un comunist burghez care a devenit un capitalist prosper în 1990. A fost ministrul Transporturilor în 1990, când România a fost la un pas de război civil, când mii de mineri veneau cu trenul la Bucureşti pentru a sprijini guvernul aflat la putere. Povestea lui Băsescu confirmă că este un politician dispus să facă orice pentru a păstra puterea. Pentru mulţi, Băsescu nu este altceva decât un fascist care promovează naţionalismul cu scopul de a rămâne la putere".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

.


Create your own banner at mybannermaker.com!
Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA