http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"

miercuri, 1 iunie 2011

GHEORGHE ZAMFIR omagiat LA CONAC

Premiera mondiala! Vreme de doua luni, publicul va putea admira La Conac, un restaurant cu un puternic aer boeresc, instrumente vechi si obiecte personale care i-au marcat cariera artistica maestrului Gheorghe Zamfir. Expozitiei dedicate lui i se va adauga o colectie de costume traditionale romanesti, vechi de 100 de ani, din zone precum Sibiu, Maramures sau Muntenia.

“Serile Romanesti de La Conac reprezinta mai mult decat niste clipe petrecute in compania bucatelor si bauturilor romanesti. Sunt momente in care cultura traditionala romaneasca autentica, reprezentata de ce mai de seama artisti ai sai, este omagiata si pusa in valoare”, a aratat Cristian Penescu, proprietarul lantului Residence Hotels. “Dorim ca restaurantul sa-si depaseasca profilul, imbracand haina unei expozitii, de fiecare data cand un artist roman de valoare va fi invitat sa-si expuna cele mai de pret si dragi obiecte adunate de-a lungul carierei artistice”, a explicat el.

Printre obiectele expuse in premiera mondiala La Conac se vor numara multe dintre cele 120 de discuri de aur si de platina obtinute de Gheorghe Zamfir de-a lungul carierei, ca de exemplu “Gold Sales Award, New York”, distinctie care comemoreaza vanzarea a peste 500.000 de mii de discuri. Publicul va mai putea vedea medalia Vaticanului oferita de Papa Ioan Paul al 2-lea si Medalia de Aur a Asociatiei de pe langa Academia de Arta, Stiinte si Litere din Paris, care ilustreaza cu varf si indesat recunoasterea adusa la nivel mondial maestrului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

.


Create your own banner at mybannermaker.com!
Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA