http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"

vineri, 27 mai 2011

VANTU a luat 150 milioane euro pe Realitatea TV si l-a lasat cu ochii in soare pe BASESCUOmul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a declarat că un grup de interese din jurul preşedintelui Traian Băsescu a încercat să preia Realitatea TV prin intermediul lui Sebastian Ghiţă, însă el a zădărnicit această acţiune prin vânzarea postului de televiziune către un grup de investitori israelieni. Avocatul lui Vîntu, Marian Nazat, a precizat că valoarea tranzacţiei se ridică la 150 de milioane de euro, potrivit Agerpres.

Declaraţiile au fost făcute în timpul dezbaterii recursului formulat de Parchetul General împotriva deciziei Judecătoriei Sectorului 1 din 23 mai prin care a fost revocată arestarea lui Sorin Ovidiu Vîntu şi Ion Ilie Cezar într-un dosar în care sunt acuzaţi că l-ar fi şantajat pe omul de afaceri Sebastian Ghiţă, patronul Asesoft.

"Nu sunt acel infractor care aleargă prin Bucureşti cu barda după infractori mai mari sau mai mici. (...) Sunt zugrăvit de parchet şi de o anumită parte a presei susţinătoare a actualului regim drept un infractor sinistru, pe care nimic nu îl poate opri să săvârşească infracţiuni în serie. Sunt aici pentru că s-a încercat preluarea ostilă a postului Realitatea TV, folosind un mic ticălos şantajabil. Se credea că dacă sunt arestat, postul va fi preluat de Sebastian Ghiţă, însă au ignorat informaţia că eram în negocieri de o lună şi jumătate cu un grup de investitori israelieni pentru vânzarea postului. Toată strategia pusă la cale de grupul din jurul lui Traian Băsescu s-a prăbuşit după vânzarea postului. Aceasta este surpriza pe care i-am pregătit-o lui Traian Băsescu. (...) Din ianuarie, domnul Sebastian Ghiţă nu a mai avut bani. Eu sunt cel care a adus milioane de euro la Realitatea TV, bani din alte afaceri", a spus Vîntu.

Omul de afaceri a vorbit şi despre proiectele sociale în care s-a implicat, dar a spus şi că a plătit studiile a câteva mii de specialişti în domeniul financiar, care acum lucrează în instituţii financiar-bancare.

"Am construit 11.000 de locuri de muncă. Trei ani de zile am furnizat reviste culturale şi ştiinţifice pentru şcolile din mediul rural. După închiderea scandalului FNI, am construit trustul Realitatea, o platformă de exprimare liberă şi de excelenţă în jurnalism. Am declanşat cu Realitatea o serie de proiecte naţionale importante - "10 pentru România", pentru a recupera valorile românilor şi "România prinde rădăcini", prin care am plantat 450.000 de arbori", a arătat Vîntu.

La rândul său, Ion Ilie Cezar a afirmat că nu a încercat niciodată să îl şantajeze pe Sebastian Ghiţă, ci mai degrabă erau prieteni, făcând planuri să îşi petreacă concediile împreună.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

.


Create your own banner at mybannermaker.com!
Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA