http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"

marți, 24 mai 2011

Neprimind nici o functie in PD-L, OAIA TURCANA se razbuna pe BOC

Turcan: ”Schimbarea lui Boc e solutia relansarii Guvernului si a PDL!”


Schimbarea premierului Emil Boc cu unul ”care să-ți ofere credibilitate” reprezintă soluția relansării Executivului și a revitalizării PDL, susține deputata pedelistă Raluca Turcan, într-un interviu acordat Radio France Internationale(RFI).

”Un premier care să ofere credibilitate”

"O schimbare de premier, cu unul care să-ţi ofere credibilitate maximă şi o persoană foarte apreciată ar putea constitui o relansare atât pentru Guvern, cât şi pentru PDL (…) Dacă subiectul este redeschis, îmi menţin opinia că o schimbare de premier poate să revitalizeze, însă nu este suficient. Trebuie făcută o evaluare şi a miniştrilor şi a celor din eşaloanele inferioare ale PDL, pentru că chiar dacă reformele PDL la guvernare vor continua, nu este suficient să ajungem la recredibilizarea partidului. Recredibilizarea vine din eliminarea tuturor vulnerabilităţilor şi din oameni credibili, oameni care să fie buni comunicatori”, explică Turcan.

”Forța nu vine peste noapte”

Ea mai vrea și ca toți democrat-liberalii ”să vâslească în aceeași direcție”. Întrebată dacă PDL este un partid mai puternic după Convenţia Naţională, Raluca Turcan a răspuns: "Forţa nu vine peste noapte. S-au ales nişte oameni în conducere şi brusc partidul devine mai puternic… Forţa se obţine în timp şi vine din proiectele politice. Dacă partidul va avea puterea să identifice erorile, să le corecteze, să întărească ceea ce a făcut bine, are şanse să devină mult mai puternic".

”Scindarea nu este cel mai mare pericol pentru PDL”
Deputata crede că "pericolul pentru PDL în momentul de faţă nu este să se scindeze. Cel mai mare pericol pentru noi ar fi să nu ne mobilizăm cu toţii şi să nu vâslim cu toţii în aceeaşi direcţie, unii să declare un non-combat şi chiar să se gândească la faptul că un scor prost la alegerile din 2012 ar putea fi o şansă pentru câştigarea alegerilor interne după alegerile de anul viitor". (R.G.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

.


Create your own banner at mybannermaker.com!
Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA