http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"

luni, 23 mai 2011

DNA-ul lui BASESCU ii avertizeaza pe sobolanii care vor sa fuga din barca PD-L

Mircea Banias ,senator PDL si Laurentiu Mironescu,ministru adjunct,secretar general in Ministerul de Interne sunt suspectati intr-un caz de evaziune fiscala cu produse petroliere aduse in Portul Constanta, cercetarea fiind inceputa de Parchetul Capitalei si declinata DNA din cauza prejudiciului, care in doua luni a atins un milion de euro, potrivit unor surse judiciare.

Dosarul privind transporturile ilegale de marfuri de contrabanda venite din China, in care luni au fost facute perchezitii, ar fi pornit de la o ancheta preluata in lucru, initiat, de catre Parchetul Tribunalului Bucuresti, au declarat, luni, pentru Mediafax surse judiciare.
Conform surselor citate, in acest dosar ar fi fost arestate preventiv trei persoane, intre care un "boschetar", fiind investigate fapte de evaziune fiscala cu produse petroliere.
Sursele citate au precizat ca zeci de vase cu titei au fost aduse in Portul Constanta, unde nu au fost verificate corespunzator ca urmare a presupuselor interventii facute de senatorul PDL de Constanta Mircea Banias si secretarul general al MAI, Lurentiu Mironescu, precum si de alti lucratori vamali.
In ce priveste modul de operare, sursele judiciare au aratat ca persoane interesate, prin intermediul unor firme fantoma, aduceau produse petroliere categoria "motorina" care fie nu erau vamuite, fie erau vamuite la o alta categorie, ce nu presupunea accizarea, iar ulterior acestea erau vandute pe piata neagra.
Acest dosar a fost instrumentat initiat de procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti, fiind ulterior declinat Directiei Nationale Anticoruptie, din cauza specificului infractiunilor cercetate, respectiv evaziunea fiscala, si din cauza prejudiciului care in numai doua luni a atins de un milion de euro, fapt ce a atras procedural competenta DNA, au mai spus sursele judiciare.
Potrivit surselor citate, la momentul la care cauza se afla in lucru la Parchetul Capitalei, in dosar s-a reusit arestarea preventiva a trei persoane, respectiv a "boschetarului" si a altor doua persoane din spatele acestuia, o alta fiind lasata in libertate de catre instanta.

Mircea Banias, in tabara lui Vasile Blaga Mircea Banias, in tabara lui Vasile Blaga

Mircea Banias s-a aflat intre cei 35 de semnatari ai motiunii pe baza careia Vasile Blaga a candidat la functia de presedintePDL si, se pare ca intentiona sa paraseasca grupul PDL din Senat ca independent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

.


Create your own banner at mybannermaker.com!
Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA