http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"

duminică, 15 mai 2011

BASESCU are un fiu de la Anca Boagiu?


Pe surse: Traian Basescu a fost vizitat, a doua oara în mai putin de o saptamîna, de Anca Boagiu, însotita de Ionut, cel despre care toata lumea spune ca este fiul presedintelui. Dupa ce la sfîrsitul saptamînii trecute Anca Boagiu a trecut într-o vizita de lucru pe la „tati”, pentru a pune la punct planul privatizarii CFR Marfa, ocazie cu care a fost însotita si de baiatul care vroia sa îsi vada tatal, marti seara, la Vila Lac 2, în jurul orelor 20, situatia s-a repetat.

De data aceasta, vizita nu a mai avut ca scop o afacere patronata de Basescu, ci a fost una cu scop strict familial, care a avut loc la invitatia lui. Acesta i-a telefonat ministresei Transporturilor si a stabilit sa vina seara la Vila Lac 2, pentru a discuta ceva, dar i-a mentionat expres sa îl aduca si „pe ala micu”. În fapt, "locatarul" de la Cotroceni le-a pregatit cîte o surpriza atît copilului, cît si mamei sale. Cu ocazia sarbatorilor pascale, cei doi au primit cîte un cont la o banca din Elvetia, în care se aflau 500.000 si, respectiv, 1 milion de euro. Contul de 1 milion de euro i-a fost daruit lui Ionut si are clauza de a putea fi întrebuintat de acesta la împlinirea vîrstei de 20 de ani, iar cel de 500.000 de euro i-a fost facut plocon Ancai Boagiu. Cei trei au stat împreuna aproape 2 ore, timp în care au discutat nimicuri, iar marinarul jucator s-a balacit în piscina, împreuna cu tanarul. Sursele noastre spun ca Maria Basescu a fost plecata discret, în aceste zile, din tara, la Paris, pentru cumparaturi de Paste si a revenit la domiciliul conjugal miercuri sau joi seara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

.


Create your own banner at mybannermaker.com!
Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA