http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"





















miercuri, 6 aprilie 2011

VADIM TUDOR : Intr-o Romanie sub teroare singurul loc onorabil este puscaria !

Procurorii Parchetului instantei supreme l-au trimis in judecata pe liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, pentru ultraj si nerespectarea unei hotarari judecatoresti privind evacuarea din luna ianuarie a sediului Partidului România Mare din strada Emile Zola. “Intr-un regim de teroare, singurul loc onorabil e puscaria”, a replicat europarlamentarul.

"Procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casaţie au dispus, trimiterea in judecată a inculpatului Corneliu Vadim Tudor, sub aspectul savarsirii a patru infractiuni concurente de nerespectarea hotararii judecatoresti, ultraj (2 fapte) si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii si ordinii publice (teza 1)".

Potrivit Mediafax care citeza surse de la parchet, cu prilejul punerii in executare silita, la data de 4 ianuarie 2011, a unui titlu executoriu privind un imobil situat in Bucuresti, Sector 1, inculpatul Corneliu Vadim Tudor s-a impotrivit executarii prin amenintare si exercitarea actelor de violenta fizica impotriva executorului judecatoresc S.P.D. si smulgerea din mana acestuia a documentelor legale de executare, pe care le-a aruncat.
"In aceleasi imprejurari, inculpatul a agresat fizic si a smuls cascheta agentului de poliţie D.M., care facea parte din efectivele de politisti care au acordat sprijin legal executorului judecatoresc pentru executarea titlului executoriu. De asemenea, inculpatul l-a agresat fizic si l-a bruscat pe comisarul de politie V.M. care se afla in exercitarea atributiilor de serviciu. Pe durata actului de executare inculpatul Corneliu Vadim Tudor a proferat cuvinte si expresii, a comis acte, gesturi si manifestari care au adus atingere bunelor moravuri, fiind de natura sa creeze indignare si dezaprobare. Comportamentul sau a ajuns la cunostinta opiniei publice prin intermediul numeroaselor materiale de presa si au produs scandal public", mai noteaza Parchetul ICCJ.

Corneliu Vadim Tudor a comentat in urma cu putin timp, la Antena 3, trimiterea sa in judecata: “Intr-un regim de teroare, singurul loc onorabil e puscaria. Sunt printre ultimii care le mai stau in cale, dar nu ma las. Sa ma judece, sa ma condamne, dar ei cand vor pierde puterea, in ce tara vor locui? Nu vor pierde numai averea si puterea, ci si libertatea, vor ajunge la puscarie! Nu mi s-a acceptat nici un martor, nici o proba, mai rau ca in procesele si epurarile de pe vremea lui Stalin. Avem si noi o caseta filmata, nu ne-au primit-o. Am fost trimisi in judecata de o procuroare din zona Caras Severin, adusa la Bucuresti pentru a executa ordinele murdare ale procurorului general Laura Kovesi. Ma voi prezenta la judecata si ma voi lupta cu ei, eu sunt Vadim Tudor!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


bestjobs.ro fly.ro

PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

Cell phone video surveillance solution
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii

.






















Create your own banner at mybannermaker.com!




Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA