http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"





















miercuri, 1 decembrie 2010

Stolojan a trimis stenogramele inregistrarilor telefonice ale lui Vantu la PARLAMENTUL EUROPEAN

Guvernarea PDL a ales o modalitate absolut stupefianta de a justifica la nivel international includerea jurnalistilor intre pericolele la adresa sigurantei nationale: prin trimiterea la Parlamentul European a stenogramelor care contin discutiile dintre Vantu si angajatii sai.

Comisia pentru petitii a PE va lua in discutie, joi, celebrul scandal al Strategiei de aparare propuse de regimul Basescu, in care a fost inclusa presa in categoria amenintarilor la adresa sigurantei nationale. Cum se stie deja, Comisia amintita a admis petitiile depuse de Confederatia Sindicatelor Democratice din Romania (CSDR) si Federatia Romana a Jurnalistilor MediaSind impotriva introducerii in Strategia Nationala de Aparare (SNAp) a presei ca vulnerabilitate a statului roman. Maine, pozitia administratiei prezidentiale in fata comisiei va fi sustinuta la Bruxelles de catre Valeriu Turcan purtatorul de cuvant al sefului statului, de Bogdan Manoiu, seful Departamentului Afacerilor Europene si de seful departamentului juridic al presedintiei. In prealabil, insa, seful delegatiei Romaniei in grupul PPE de la Bruxelles, Theodor Stolojan, a inaintat comisiei un raport in care incearca sa justifice includerea presei in Strategia de aparare prin prezentarea unora dintre stenogramele difuzate in presa, traduse in engleza, desigur, si care redau dialoguri intre Sorin Vantu si ziaristi precum Bogdan Chirieac, Doru Buscu, Stelian Tanase si altii.

Documentul lui Stolojan prezinta, totodata, membrilor comisiei, o viziune proprie asupra presei autohtone, conduse de doi moguli, Vantu si Voiculescu, despre care se afirma ca au la activ dosare penale, relatii cu securitatea, averi dubioase samd. Stolojan nu uita sa pomeneasca si scandalul FNI, dar la loc de cinste figureaza informarea ca cei doi patroni media duc o campanie sustinuta impotriva guvernului Boc si a presedintelui Basescu, dupa cum rezulta din documentele respective, pe care le vom prezenta mai jos, in original.

Trebuie spus ca, in situatia in care Comisia pentru petitii va concluziona ca sesizarea organismelor sindicale din Romania este justificata, tara noastra risca sanctiuni mergand pana la declansarea procedurii de infrigement.(sursa:srs.blog)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


bestjobs.ro fly.ro

PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

Cell phone video surveillance solution
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii

.






















Create your own banner at mybannermaker.com!




Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA