http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"





















sâmbătă, 13 noiembrie 2010

STRATEGIA MURDARA A LUI BASESCU pentru castigarea alegerilor locale si generale de catre PD-L in 2012

Previzualizaţi


Un amic care este si un apropiat al lui lazaroiu, eminenta cenusie de la cotroceni, mi-a dat o informatie care mi s-a parut interesanta. Discutand despre partidul "alba ca zapada" si cine ar putea fi el , partidul poporului sau UNPR sau altul , prietenul meu mi-a spus zambind: Alba ca zapada este pd-l-ul albit ,curatat si impodobit, ai sa vezi, strategia a fost pusa la cale cu putin timp inainte ca basescu , pe 6 mai, sa iasa cu reducerea salariilor si pensiilor.
Pana in 2012 programul de austeritate va merge inainte, saracia, foametea, va continua, si apoi, HOP, in februarie,martie,2012, masina de propaganda a pd-l va incepe campania ROMANIA A IESIT DIN CRIZA, datorita sacrificiului romanilor, a austeritatii, a masurilor eficiente ale lui boc, si ,vor veni si cu dovezi, incepand cu luna martie-aprilie :
-cresterea pensiilor substantial, -grupul tinta pensionari este poate cel mai important ,cca 6 milioane de alegatori care se prezinta la vot, care sunt intr-o saracie lucie iar cresterea pensiilor SUBSTANTIAL (nu pe cresteri economice ci alocari de la buget) va face ca majoritatea pensionarilor sa ierte si sa uite ce au patimit 2 ani si sa voteze pd-l
-cresterea salariilor , bugetarilor, cu 40-50%, marea majoritate a lor erau simpatizanti basescu-pd-l, care se vor bucura si vor spune": iata ca totusi au avut dreptate si acum vom trai mai bine ! cca 1,5 mil. votanti
-cresterea salarilului minim pe economie si a altor indemnizatii si alocatii, revenirea la sporuri substantiale, vor aduce voturi si de la salariatii de la privati si de la alte categorii.
Retine-ti, TOTUL SE VA FACE ,NU PE O CRESTERE ECONOMICA REALA , ci cu bani de la buget si FMI - se pare ca si FMI si-a dat acordul deoarece, MAREA SMECHERIE ESTE ca totul ,se va face doar PENTRU 10-12 LUNI, in 2013 un nou val de criza va obliga guvernul pd-l (care o fi el atunci) sa abroge toate cresterile de pensii,salariale,etc, dar PD-L VA FI DEJA CASTIGATOR pentru 4 ani atat pe plan local cat si in parlament.
Conform estimarilor, cu o marja de eroare de +/- 2% PD-L-ul va avea din nou cca 30% din voturi! Nu este o majoritate dar Basescu stie sa-si creeze majoritati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


bestjobs.ro fly.ro

PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

Cell phone video surveillance solution
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii

.






















Create your own banner at mybannermaker.com!




Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA