http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"





















luni, 15 noiembrie 2010

VA PUNE CRIN ANTONESCU BOTUL LA "SAVARINA" LUI BASESCU?

http://www.insolent.ro/wp-content/uploads/2010/02/crin-1.jpg


Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că nu va onora invitaţia lansată de premierul Emil Boc de a participa luni la întâlnirea cu coaliţia, exprimând regretul pentru faptul că democrat-liberalii nu se prezintă la consultările iniţiate de liberali.

Liderul PNL a menţionat că liberalii au făcut acea invitaţie la o rundă de consultări , luni, cu toate partidele parlamentare.

"Noi am lansat o invitaţie pentru toată lumea. PDL nu a onorat acea invitaţie, dar a făcut în schimb o invitaţie pentru noi să mergem să discutăm cu coaliţia. Noi având deja invitaţia la consultări cu ceilalţi, o să ne întâlnim cu ceilalţi. Dacă PD-ul nu vine, nu vine. După aceea vedem, dar noi nu ne ducem", a spus Antonescu.

El a ţinut să menţioneze că regretă faptul că democrat-liberalii nu vin la consultările iniţiate de PNL.

"Regret faptul că PDL nu vine la aceste consultări. A fost o invitaţie lansată către partide nu către Guvern, şi invitaţia din partea Guvernului şi a coaliţiei de guvernare o puteam rezolva foarte bine dacă veneau şi ei la această discuţie. Oricum o parte din guvernare vor fi la consultările iniţiate de noi. Deci nu mergem", a conchis liderul PNL.

Preşedintele PDL, Emil Boc, l-a invitat pe liderul PNL Crin Antonescu să participe, luni, ora 10.00, la o întâlnire cu membri ai Coaliţiei de Guvernare care va avea loc la Palatul Victoria, Salonul Alb.

"Preşedintele PDL, Emil Boc, prim-ministru al României, l-a invitat pe liderul PNL, Crin Antonescu să participe luni, 15 noiembrie, ora 10.00, la o întâlnire cu membri ai Coaliţiei de Guvernare care va avea loc la Palatul Victoria, Salonul Alb. Partidul Democrat Liberal reia apelul adresat atât PNL, cât şi celorlalte partide politice din Opoziţie de a se comporta responsabil faţă de interesul naţional. Partidul Democrat Liberal apreciază deschiderea liderului PNL, Crin Antonescu, pentru un dialog pe marginea proiectelor majore pentru România", se arată într-un comunicat remis, vineri, agenţiei MEDIAFAX.

Partidul Democrat Liberal şi-a exprimat încrederea într-un răspuns pozitiv din partea Partidului Naţional Liberal şi al preşedintelui acestuia, Crin Antonescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


bestjobs.ro fly.ro

PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

Cell phone video surveillance solution
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii

.






















Create your own banner at mybannermaker.com!




Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA