http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"





















luni, 29 noiembrie 2010

Anul asta sarim peste MOS CRACIUN

SA TRAITI BINE! (SANCHI)

Europenii vor trebui să îşi reducă în acest an cu 2,5%, în medie, până la suma de 590 de euro, cheltuielile pentru cadourile de Crăciun şi bugetele pentru ieşirile în oraş şi pentru mesele festive din sezonul sărbătorilor de iarnă, potrivit unui studiu despre intenţiile cumpărătorilor europeni, realizat la sfârşitul lunii septembrie, de compania Deloitte în 19 ţări europene, pe un eşantion de 20.655 de consumatori.

Astfel, francezii afişează cel mai acut pesimism, în absenţa unei relansări economice la care sperau în 2010: 62% dintre ei cred că Franţa se află încă în recesiune şi, pentru prima oară, şi-au pierdut încrederea în siguranţa locului de muncă.

"Am putea fi tentaţi, în faţa magiei de Crăciun, să uităm faptul că realitatea cotidiană nu se ridică întotdeauna la cota sperată", a declarat Antoine de Riedmatten, un specialist al Deloitte. "Însă, nu va fi aşa, căci francezii sunt rezonabili în privinţa unui buget de criză, cifrat la 605 euro", în scădere cu 4% faţă de 2009.

Persoanele cel mai afectate de austeritate vor strânge cel mai mult centura, cum se va întâmpla în cazul grecilor (-21%), ale căror cheltuieli de Crăciun vor scădea până la 410 de euro, şi al irlandezilor (-10,6%), care vor cheltui, totuşi, 1.020 de euro pentru cadourile de Crăciun şi distracţia de Revelion.

Luxemburghezii vor cheltui cel mai mult pentru Crăciunul din 2010 - 1.200 de euro, reprezentând o creştere cu 2,4% faţă de anul trecut. Cheltuielile vor creşte în Elveţia cu 1,2% şi în Germania cu 0,4% faţă de 2009.

În total, europenii doresc în proporţie de 94% să cheltuiască de o manieră "utilă" în acest an: 81% dintre ei prevăd să cumpere cadouri pentru mai puţine persoane, 77% dintre ei vor căuta cadouri mai puţin scumpe şi 84% dintre ei vor căuta să beneficieze de pe urma reducerilor promoţionale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


bestjobs.ro fly.ro

PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

Cell phone video surveillance solution
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii

.






















Create your own banner at mybannermaker.com!




Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA