http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"





















luni, 29 noiembrie 2010

Spre deosebire de PNL, NU AM CAZUT LA INTELEGERE cu PDL


Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni seară, după şedinţa CexN, că PSD a decis să nu îşi retragă semnăturile de pe moţiunea de cenzură, spre deosebire de PNL, pentru că "nu a căzut la înţelegere cu PDL".

Întrebat despre moţiunea de cenzură depusă după ce Guvernul şi-a angajat răspunderea pe Legea educaţiei, în condiţiile în care parlamentarii PNL şi-au retras semnăturile, Ponta a răspuns: "Nu era cazul să retragem semnăturile, pentru că nu trebuie să dăm profesorilor impresia că dăm înapoi sau că am căzut la înţelegere cu PDL. Noi nu am căzut la înţelegere cu PDL".

Preşedintele PSD a afirmat că anunţul PDL legat de transferarea în plenul reunit al Parlamentului a deciziei de luni a Birourilor Permanente cu privire la returnarea către Guvern a legii educaţiei este motivată de modalitatea de numărare a voturilor.

"Dacă va număra doamna Roberta Anastase, înţelegeţi de ce. Ei (PDL-n.r.) toate deciziile vor să le ducă la Roberta Anastase, pentru că ea fură la vot şi atunci nu mai contează ce votează parlamentarii", a spus Ponta.

Întrebat cum comentează afirmaţia liderilor PDL despre aşa-zisul "Birou Permanent din umbră" al Camerei Deputaţilor convocat de opoziţie, Ponta a răspuns: "În matematica pe care orice om o cunoaşte, şapte membri ai Biroului Permanent înseamnă majoritate faţă de cei şase ai Robertei Anastase. Faptul că pentru Roberta Anastase şase este mai mult decât şapte este nu doar o problemă de matematică, ci şi o problemă de bun-simţ".

Parlamentarii liberali şi-au retras, luni, semnăturile de pe moţiunea de cenzură depusă după asumarea răspunderii pe Legea educaţiei, ei transmiţând documentele în acest sens Birourilor reunite, astfel că moţiunea nu mai are numărul de semnături necesare pentru a putea fi dezbătută.

Din cele 137 de semnături pe moţiunea de cenzură, 73, ale parlamentarilor liberali, au fost retrase, Birourile Permanente ale celor două Camere luând act de solicitările individuale ale acestora.

În condiţiile în care pentru iniţierea unei moţiuni de cenzură sunt necesare 119 de semnături, moţiunea de cenzură nu mai îndeplineşte condiţiile regulamentare pentru a putea fi citită în plenul Parlamentului.

Conducerea Parlamentului a luat act, luni, că moţiunea depusă de opoziţie "nu mai are susţinerea constituţională necesară", după ce parlamentarii PNL şi-au retras semnăturile de pe acest document, a anunţat chestorul Senatului Ioan Chelaru (PSD), după şedinţa Birourilor permanente reunite.

El a mai declarat că membrii conducerii Parlamentului au decis, ca urmare a Deciziei 1431 a Curţii Constituţionale, să restituie Guvernului proiectul de Lege privind educaţia naţională, "constatându-se că prin decizia instanţei constituţionale angajarea răspunderii de către Executiv este neconstituţională".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


bestjobs.ro fly.ro

PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

Cell phone video surveillance solution
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii

.






















Create your own banner at mybannermaker.com!




Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA