http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"

marți, 30 noiembrie 2010

Ce este 1 DECEMBRIE? DEZLEGARE la fasole,costita,carnati si tuica fiarta.

[10.jpg]

Primariile de sector vor renunta in acest an la serbarea de Ziua Nationala, din cauza crizei. Doar edilii din sectoarele 2 si 6 vor pastra traditia petrecerilor in stil romanesc si ii vor chema pe bucuresteni la fasole cu costita sau cu carnati si la tuica fiarta, scrie Mediafax.

In sectorul 2, manifestarea incepe la ora 12.00, in fata Centrului Administrativ al Sectorului 2, din apropierea Parcului Obor, cu salutul garzii de onoare, ridicarea drapelului si intonarea imnului. Vor defila plutoanele Politiei Comunitare a Sectorului 2 si ale altor detasamente, in acordurile fanfarei militare si va exista si un program demonstrativ de interventie si arte martiale.

Cele 13.000 de portii de fasole cu costita afumata si 725 de litri de tuica fiarta vor putea fi servite in parcurile Obor, Circului, Florilor, Plumbuita, Floreasca, Lunca Florilor, Motodrom si Tei, dar si la Gara de Est, Piata Vatra Luminoasa, gradinitele din strazile Nicolae Apostol si Peris, sediul Politiei Comunitare din strada Paroseni si Complexul Miramar din bulevardul Chisinau.

In sectorul 6, locurile de petrecere alese de Primarie sunt parcurile Drumul Taberei si Crangasi.

Cu aceasta ocazie, Parcul Drumul Taberei din Sectorul 6 al Capitalei va deveni "Orasul de iarna", unde timp de o luna vor fi organizate concerte, spectacole pentru copii si concursuri cu premii.

Programul Paradei

Bucurestenii pot lua parte si la Parada care va incepe cu depuneri de coroane de flori la Mormantul Ostasului Necunoscut din Parcul Carol si la Monumentul inchinat Eroilor militari romani cazuti la datorie, amplasat in fata Palatului National al Copiilor din Parcul Tineretului.

Militarii din Regimentul 30 Garda "Mihai Viteazul" vor incheia festivitatea si se vor retrage cu torte pe traseul Palatul Cercului Militar National - Bulevardul Regina Elisabeta - Piata Operei - Pod Cotroceni - Bulevardul Geniului - Bulevardul Vasile Milea - Bulevardul Timisoara.

Ordinea si siguranta la Parada militara si la celelalte manifestari organizate in Capitala vor fi asigurate de un efectiv de 1.300 de politisti, jandarmi si pompieri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

.


Create your own banner at mybannermaker.com!
Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA