http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"





















vineri, 19 noiembrie 2010

LIBERALII AUSARIT DIN PANTOFI IMBATATI DE CCSB CU APA CHIOARA

Previzualizaţi

Fiind de multi ani un dusman declarat al PD-L si ,in mod special, al lui BASESCU, pe care il urasc fizic si ii doresc moartea, nu-mi sta in obicei sa critic un partid, in speta PNL, aflat pe aceasi baricada cu mine. M-a surprins insa reactiile tinerilor liberali (ca cei batrani au tacut ca filozofii), si ,mai ales, reactia comentatorilor antena3 la sondajul ccsb!
Bucuria n-a fost declansata, asa cum credeam de faptul ca PDL ,Basescu si Boc stau prost in sondaj, ci de faptul ca moare si capra din curtea PSD.
Toti au intrat intr-un iures de bucurie, radeau si cantau prohodul PSD, se felicitau si deja vedeau o Romanie 90% liberala! Gata cu colaborarea cu PSD, vor face singuri un guvern, vor conduce singuri Romania spre propasire.Iar faptul ca Antonescu s-a cocotat pe un stalp de 34% ia facut pe multi liberali sa uite ca alegerile prezidentiale sunt ,ho, ho, tocmai in 2014 si nu poimaine.
Liberalii uita multe, si este aproape normal sa uite asa cum uita o mama de boacanele copilului ei, dar ce mi se pare cel mai grav este ca uita, ca dusmanul lor este BASESCU SI NUMAI BASESCU.
Faptul ca uita ca in Romania, si in mod special, in Romania de azi, liberalismul ,dreapta, intr-o tara ajunsa la limita saraciei si infometarii, nu poate sa prinda decat datorita conjuncturii,nu mi se pare grav, este normal sa-ti doresti ca partidul tau sa castige alegerile.
Liberalii il vad pe Antonescu un fel de messia, ajuns la 34%, dar uita ca, Antonescu este de 20 de ani in politica, din 1990, iar ponta de 4-5 ani, antonescu are 52 de ani, nu este o prospatura in politica, iar ponta NU ESTE NICI EL O PROSPATURA DAR ARE DOAR 40 DE ANI, deci, Antonescu, in conditiile de azi, cand nu mai are nici un contracandidat puternic, ar trebui sa aiba 50-60% in sondaje pentru presedinte si nu doar 30%.
In PNL nu sunt toate la locul lor, tariceanu nu-l iarta pe antonescu, si nici orban, patriciu si alti lideri nu se tavalesc de dragul lui Antonescu. Apoi Antonescu, ca si Ponta, au fost alesi presedinti de partid fiindca nu erau altii mai buni, fiindca au prins o conjunctura favorabila ,au prins un val bun cand in partidele lor se duceau lupte intestine, dar orice val pana la urma se sparge la mal.
Ponta mai are insa timp sa prinda experienta dar Antonescu ,la 52 de ani, daca nu iese in 2014 presedinte cand va avea 56 de ani, mai poate spera sa fie ales la 70 de ani!
Apoi ,la PSD mai este inca ILIESCU ,care ,vrei, nu vrei, mai are inca o cota buna!
Ar mai fi multe de spus despre aceasta betie cu apa chioara a liberarilor dar, revin la problema noastra, Basescu-PDL, si la strategia secreta a lor , pe care emineta cenusie a cotrocenilor, Lazaroiu a denumit-o "Alba ca Zapada". Toti au crezut ca este vorba de un partid nou, de genul UNPR,PPR, PNG, dar ,asa cum am scris pe acest blog acum cateva zile, este de fapt vorba chiar de PDL, un PDL albit, vopsit, parfumat, machiat, transformat peste noapte in Alba ca Zapada!
Totul se bazeaza pe mentalitatea romanilor, care atunci cand li se da la greu, cand li se umple buzunarele, cand reusesc sa se sature dupa cativa ani de foamete, UITA DE TOT CE AU SUFERIT, si voteaza in nestire cu cel care le da!
Daca in 2012 Basescu dubleaza salariile, pensiile, indemnizatiile, ajutoarele sociale, daca da drumul la robinetul cu miere , bineinteles artificial, fara un suport economic, si , daca masinaria de propaganda a PDL incepe sa le inoculeze cetatenilor ca ,gata, sacrificiul lor s-a terminat, ca datorita lor si sacrificiului lor ,Romania a iesit din criza si recesiune, PDL va avea iarasi 35% la locale si parlamentare, iar dupa alegeri, ce-l opreste pe Basescu sa taie iar cresterile facute artificial? Rusinea? Sanchi! Dar alegerile au trecut si PDL va fi iar sus pentru 4 ani!
Doamne fereste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


bestjobs.ro fly.ro

PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

Cell phone video surveillance solution
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii

.






















Create your own banner at mybannermaker.com!




Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA