http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"





















sâmbătă, 20 noiembrie 2010

AZI UDREA ALEASA PRESEDINTE - PD-L Bucuresti

Biografia secreta a Elenei Udrea



Elena Udrea se pregăteşte să preia controlul PDL Bucureşti! Azi au loc alegeri pentru conducerea celei mai mari organizaţii democrat-liberale, cea din Capitală, iar ministrul Turismului şi Dezvoltarii Regionale este SINGURUL CANDIDAT la funcţia de preşedinte.Blaga a abandonat cursa,pastrandu-se pentru presedentia PDL.

Conflictul dintre Elena Udrea şi Vasile Blaga a luat amploare odată cu demisia acestuia de la ministerul de Interne. După plecarea din Guvern a lui Adriean Videanu, Radu Berceanu şi Vasile Blaga, în interiorul partidului de guvernământ s-a format un nou nucleu care doreşte să preia puterea, format din Elena Udrea, Gheorghe Falcă şi George Scripcaru.

Elena Udrea l-a promovat public pe primarul Aradului la şefia PDL, anunţând candidatura acestuia în urmă cu două săptămâni. De cealaltă parte, Vasile Blaga pare interesat să se bată pentru funcţia de preşedinte al democrat-liberalilor.

Chiar dacă actualul ministru al Turismului va prelua conducerea organizaţiei Bucureşti, Elena Udrea nu va deţine controlul absolut al organizaţiei. Vasile Blaga a reuşit să îşi impună trei şefi de organizaţii de sector.

Astfel, fostul ministru de Interne a reuşit să îşi menţină oamenii din teritoriu şi se bazează pe sprijinul a aproximativ 15 filiale ale democrat-liberalilor printre care cele din Suceava, Ilfov şi Bacău. Totodată, în Capitală, Blaga are numiţi oameni în sectoarele 1,3 şi 4.

Elena Udrea contează cam pe acelaşi număr de organizaţii, respectiv 14, printre care organizaţiile de la Arad, Braşov şi Prahova. În Bucureşti, ministrul Turismului mizează pe sprijinul organizaţiilor de sector 5 şi 6.(sursa:cotidianul.ro)

SCURTA BIOGRAFIE A PRESEDINTEI PDL- BUCURESTI

“Elena Udrea e fiica unui ţigan din Pleşcoi, şofer de autobuz (angajat la Întreprinderea Judeţeană de Transport Local Buzău, pe autobuzele 6 şi 7), decedat in martie 2009 si inhumat pe sest la Ghencea de fie-sa. Şoferul se numea Dumitru-nea Mitica (dupa alte surse, Gheorghe) Udrea originar din Pietrosu. Într-o zi, acesta a făcut o cursă lungă-lungă, pînă în comuna lui Nicolae Labiş, Mălini (jud. Suceava). Acolo a întîlnit-o pe Maria Veliceasa (nascuta in 1951), femeie de serviciu la Dispensarul din localitate. Cei doi s-au căsătorit, iar la 26 decembrie 1973 s-a născut un copil de sex feminin, care avea să primească două nume: Elena Gabriela.
Faptul ca este tiganca (lucru ascuns de ea) a fost recunoscut de Madalin Voicu, care a declarat, invitat fiind la una din emisiunile lui Mihai Morar, ca: “Ma abtin, pentru ca Elena Udrea este co-etnica mea. Nu vreau sa spun mai multe, dar stiu ce vorbesc, pentru ca le cunosc “pedigree-ul” tuturor. Sunt sigur de ce spun”, a declarat artistul si omul politic de origine rroma.
Bunicul din partea mamei, Vasile Veliceasa, a fost un betiv puturos, care avea ca avere 2 bordeie si ceva teren din care vindea cate o bucata cand ramanea fara bani. Casatorit de 2 ori, a avut 8 copiii: 4 i-a tinut in batatura (Ioniţă, Paraschiva, Garofa şi Gheorghe) iar pe ceilalti 4 i-a dat la caminul pentru copii fara posibilitati (Costică, Pavel, Viorica şi Maria, viitoare mama a Elenei). Familia Udrea a locuit în Plescoi, apoi in gazdă la Buzău incepand cu 1979 cand Gabriela avea 6 ani, în casa unei femei pe nume Mariana Dragomir, contabilă la ADAS; soţul acestei femei lucra pe acelaşi autobuz, cu schimbul, cu Mitică Udrea. Tot acolo s-a angajat si Maria ca taxatoare de bilete pe autobuz (cum era pe atunci). Atunci cînd Elena Gabriela Udrea era în clasa a VI-a (la scoala nr. 16), familia
s-a mutat la o altă adresă in Buzau. În ultimele clase de liceu (facut la B.P.Hasdeu, intre 1988-1992), fata a început să "produca" bani, devenind, efectiv, prostituată. În mod
concret, ea “presta” la o matroană pe nume Petruţa, care ţinea un bordel clandestin, în două apartamente, pe aceeaşi scară (unul lîngă altul), dintr-un bloc cu 4 etaje, situat în Cartierul Micro V din Buzău. “Tanti” Petruţa îi făcea “lipeala” şi cu clienţi din Bucureşti, unde “eleva” Găbiţa se ducea cu trenul, dar se întorcea cu limuzina, plină de bani şi atenţii. Miliţia de Moravuri din Buzău o avea în evidenţă. La şcoală, Elena Udrea mergea tîrîş-grăpiş, fiind aproape repetentă. După ce s-a mutat cu familia de la Pleşcoi – la Buzău, la vîrsta de 6 ani, Elena Udrea şi-a petrecut verile în satul Pietrosul (comuna Costesti), situat pe Valea Buzăului, la bunicul din partea tatălui (Gheorghe Udrea, zis Cantoneru), unde acesta avea o moştenire de familie. Aici l-a cunoscut pe Cătălin Predoiu,actualul ministru al Justitiei care, şi el, venea, în timpul verii, la bunici, care locuiau la capătul uliţei, în acelaşi sat. Mai mare cu cca. 6 ani decît ea, Cătălin Predoiu i-a devenit bun prieten. Legătura lor a fost una trainică (se pare că ,Predoiu i-a tras-o de fata mare), ulterior, “împerecherea” stînd la baza ascensiunii politice a “independentului” Predoiu.In politica a bagat-o Virgil Magureanu,care i-a dat-o lui Cozmin Gusa(secretar general PSD) ca "asistenta",apoi s-a dus la liberali,consilier la primaria capitalei,termina "dreptul" la f.f., avanseaza din"pat in pat"pe toate planurile, se marita cu Cocos ca "acoperire"(acesta ii cunoaste aproape toate aventurile),pleaca la partidul Democrat, si, cu sprijinul "dezinteresat"al lui Basescu ajunge ministru in toate guvernele Boc.Vom mai auzi de ea deoarece, desi s-a cam ofilit,mai trezeste inca mari pasiuni !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


bestjobs.ro fly.ro

PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

Cell phone video surveillance solution
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii

.






















Create your own banner at mybannermaker.com!




Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA