http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"





















duminică, 28 noiembrie 2010

Se pregateste lansarea pe piata a unor noi stenograme ROSCA-STANESCU - VANTU

Previzualizaţi


Jurnalistul Sorin Rosca Stanescu afirma ca puterea pregateste un nou lot de stenograme spre a fi aruncate pe piata media in zilele care urmeaza, si care ar contine convorbiri intre el si afaceristul Sorin Ovidiu Vantu.Basescu vrea sa le mai dea o lovitura celor 2 dusmani ai sai declarati si, totodata, sa mai abata atentia opiniei publice de la foametea si mizeria instaurata de el in Romania.

“Am fost informat din mai multe surse ca, foarte curand, se va lansa pe piata un nou lot de stenograme, care vor contine discutii ale mele cu Sorin Vantu” spune jurnalistul, pentru Inpolitics. “Problema nu e ca asemenea stenograme nu ar putea exista, pentru ca eu unul, recunosc, sunt prieten bun cu Vantu si vorbim cam o data la doua zile, ne vizitam, vine si pe la mine acasa, deci avem relatii destul de stranse. Adevarata problema – si aici sunt cu adevarat curios – e daca acele interceptari si transcrieri sunt reale sau fabricate, pentru ca, se stie, serviciile secrete de la noi detin, deja, aparatura tehnica necesara pentru a sintetiza voci umane si a crea dialoguri inexistente. Deci vreau sa vad daca ce mi se va atribui in acele transcrieri are legatura cu realitatea si in functie de acest lucru voi lua o decizie legata de o eventuala actiune ulterioara”.

Ziaristul afirma ca transcrierile respective, daca sunt autentice si nu contrafacute, nu pot avea, in mod categoric, nimic exploziv in continut, dintr-un motiv foarte simplu: “Eu stiu ca sunt interceptat de ani de zile, asa ca am grija ce vorbesc la telefon, mai ales cu Sorin Vantu”. Rosca-Stanescu spune ca nu e exclus ca aruncarea stenogramelor pe piata sa aiba legatura cu lansarea, in cursul saptamanii viitoare, a unui nou trust de presa on-line, pe care il pastoreste, si care va contine opt ziare electronice si sute de siteuri si bloguri.(sursa:srs.blog)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


bestjobs.ro fly.ro

PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

Cell phone video surveillance solution
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii

.






















Create your own banner at mybannermaker.com!




Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA