http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"





















luni, 9 aprilie 2012

Elan Schwartzenberg candidează sub acoperire la Primăria Capitalei


PDL mai aruncă în luptă un candidat din tabloidul REALITATEA tv
Elan Schwartzenberg candidează sub acoperire la Primăria Capitalei

Elan Schwartzenberg candidează sub acoperire la Primăria Capitalei
Foto ziuanews.ro

PDL încearcă o nouă șmecherie pentru câştiga alegerile la Primăria Capitalei. Nu e vorba despre deja perimata schemă cu dosar penal și arestare, ci trupeții lui Băsescu s-au hotărât să arunce în luptă mai mulți candidaţi, pentru a dispersa voturile astfel încât Sorin Oprescu să nu poată câștiga alegerile.

Deocamdată candidații PDL sunt Silviu Prigoană- oficial și Elan Schwartzenberg - sub acoperire.

Ziariștii de la ziuanews.ro au dezvăluit luni că în zona Palatului Victoria au fost distribuiți sute de fluturaşi care îl prezintă pe Elan Schwartzenberg drept candidat la Primăria Capitalei. Aşa cum se poate observa din imaginea alăturată, fostul soț de divă tv îşi prezintă şi calitățile pe care crede că le are pentru a fi ales primarul Bucureştiului: "Prosper om de afaceri. Experienţă în tranzacţii imobiliare. Proprietar Realitatea TV. Personalitate a vieţii publice. Cetăţean global: român, israelian, rezident Monaco". Tot din fotografia fluturașului electoral se poate observa că Schwartzenberg își face reclamă pe un fond coloristic compus din culorile PDL, portocaliu și albastru.

Cei de la ziuanews.ro l-au surprins pe israelian, joi, la sediul PDL Modrogan, unde ar fi participat la o şedinţă convocată Emil Boc, în care se discuta despre candidaţii partidului la alegeri locale.
Contactat de ziuanews.ro, Schwartzenberg a susținut că habar nu are de fluturaşii prin care se anunţă candidatura sa la Primăria Capitalei. ” Nu cunosc subiectul, nu ştiu nici de fluturaşi, nu cunosc subiectul, nu candidez la nimic. Sunt cu fiul meu în week-end, nu ştiu subiectul, habar n-am de ceea ce discutaţi", a spus fostul consort al Mihaelei Rădulescu. Schwartzenberg a răspuns la fel de aiuritor şi în ceea ce priveşte vizita pe care a făcut-o la PDL, declarând că nu știe pe unde umblă!!! ” Încă o dată: sunt cu fiul meu la Monaco. Mă aflu la Monaco în secunda asta. În rest, nu ştiu pe unde umblu, ce fac, unde am fost, ce candidez, habar n-am", a afirmat proprietarul în acte al postului Realitatea TV.

Nu ar fi deloc surprinzător ca Schwartzenberg să execute o candidatură în folosul PDL având în vedere mai multe aspecte. În primul rând, afaceristul e ultra-cunoscut pentru apropierile sale oportuniste pe lângă toate puterile politice care s-au perindat la conducerea țării. Apoi, televiziunea de știri pe care în scripte Schwartzenberg o patronează s-a transformat de ceva vreme într-o tribună propagandistică a regimului Băsescu. Și nu în ultimul rând, fostul soț al divei autoexilate la Monaco are imense interese imobiliare în București iar afacerile sale în acest domeniu scârțâie rău de mai mult timp.
După Prigoană și Schwartzenberg, coborâți din tabloide și emisiuni de mahalageală mondenă, oare pe cine mai trimite PDL la luptă cu Sorin Oprescu?Probabil că siliconatele Sânzi și Cruduța se antrenează și ele să îl confrunte pe doctorul Primar General.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


bestjobs.ro fly.ro

PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

Cell phone video surveillance solution
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii

.






















Create your own banner at mybannermaker.com!




Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA