http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"

duminică, 6 noiembrie 2011

COOPERATIVA PROGRESUL TRADATORILOR- UNPRUn partid care invită huliganii în lojă pentru a fi aplaudat nu este altceva decât un partid-cooperativa de huligani. Feţele dubioase, incoerente şi ameninţătoare au primit joi seara statut de invitat la întrunirea UNPR de la Palatul Copiilor. Ce nume inocent pentru o asemenea adunătură! Mai potrivit este "COOPERATIVA PROGRESUL TRADATORILOR"

Ultraşi, care au primit interdicţie pe stadioane din cauza faptelor de huliganism, au fost aduşi în sală de UNPR contracost pentru a o aplauda pe doamna Udrea, pe domnul Oprea şi pe Piedone, cel care a deraiat recent spre acest partid. O triere rapidă a Jandarmeriei ar fi arătat că
mulţi ar fi trebuit conduşi la secţiile de Poliţie. Ei sunt însă o masă de manevră utilă pentru anul electoral 2012. Huliganii sunt folositi politic de primarii tradatori, care apoi plâng pe umerii victimelor aceloraşi golani.


Nu credeam că la întâlnirile unui partid ajungi să fii ameninţat fără nicio jenă, fără că nimeni să nu ia atitudine. Nu huliganii sunt problema. Ei sunt huligani şi atât, iar singurul lucru care îi interesează este cum să îţi spargă ţeasta. Grav este sistemul BASESCU care încurajează astfel de manifestări violente.


Fotbalistul George Galamaz a fost lovit în timpul unui meci de un huligan pentru că un întreg sistem i-a permis acest lucru. Despre ce libertate a presei mai poate fi vorba când la o întrunire de partid, golanii sunt puşi să filmeze jurnaliştii si alti participanti pentru a-i anunţa că vor fi ulterior bătuţi?


Şi acum văd ochii goi ai deputatului UNPR Valeriu Steriu (ex - PSD), care nici nu s-a sinchisit când a fost înştiinţat de ameninţările facute. Nu aşteptam nimic de la el, doream să văd doar cum reacţionează. Gol şi sec. Şi ce solemn citeşte acelaşi politician în conferinţele de presă comunicatele despre interesul naţional.


Reacţia ministrului Elena Udrea a fost identică "nu ştiu nimic, am fost doar invitată". O simplă rotire a capului ar fi fost de ajuns să vadă unde a ajuns. Nu este o începătoare, iar un politician trebuie să ştie în ce sală se află. Preferă însă huliganii care o aplaudă si pupaturile de mana ale balosilor politicieni tradatori,adunatura de gioarse si jigodii. Are nevoie de un partener de guvernare, dispus la orice. Poate nici nu o interesează amănunte precum libertatea presei.


Şi în minte îmi vin doar întrebări. Ce siguranţă pot oferi cetăţeanului oameni precum ministrul Gabriel Oprea (Ministerul Apărării) şi secretarul de stat Gheorghe Emacu (Ministerul de Interne) dacă girează şi tolerează huliganismul şi violenţa? Oare cât de responsabili se simt cei doi, dacă mâine un huligan, care acum îl aplaudă, loveşte animalic pe cineva? Iata de ce Gabriela Vranceanu-Firea si-a dat demisia de rusine de la Antena3 deoarece era nevoita sa-l scuipe zilnic pe Pandele, sotul ei iubit.Poate pe domnii Oprea, Sârbu, Diaconescu, Onţanu, Pandele,Piedone şi cine mai doriţi nici măcar nu-i interesează. Dar nici pe mine nu mă interesează un partid care vorbeşte despre jertfa ostaşilor, despre interesul naţional, despre siguranţa cetăţeanului, iar în spatele lor răsună scandările si rasuflarea imputita a huliganilor ."Onoare, cinste, muncă, interesul naţional" s-a auzit în sala unde Piedone a fost anunţat candidatul UNPR, posibil şi al PDL, pentru Primăria Capitalei.Cel care a lansat lozinca:"lasati-o dracului de politica" si si-a tras permis auto la toate categoriile pe spaga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

.


Create your own banner at mybannermaker.com!
Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA