http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"





















miercuri, 12 octombrie 2011

REVOLUTIA MONDIALA- 15 OCTOMBRIE – BUCURESTI


SA CURATAM ROMANIA DE GUNOAIE

REVOLUTIA MONDIALA- 15 OCTOMBRIE

Pe 15 octombrie este anunțată manifestarea REVOLUȚIEI MONDIALE în stradă, în toată lumea. Mesajul manifest care cheamă la revoluția mondială este: „Suntem conştienţi de corupţie, de minciuni, de războaie, de sistemele nedrepte care încurajează comportamentele egoiste şi anti-sociale, de violări ale drepturilor omului, de distrugerea acestei planete şi a locuitorilor săi, de acţiunile injuste şi inumane ale corporaţiilor globale pentru putere şi profit… Şi ne-am săturat! Pe 15 octombrie 2011 putem produce o SCHIMBARE ADEVĂRATĂ, dacă oamenii de bun simţ ai acestei planete vor putea lăsa deoparte nimicurile care îi separă şi se vor UNI! Revoluţia Globală – 15 octombrie 2011. Vrem o democraţie reală. Pentru oameni, făcută de oameni. Opriţi maşinăria – creaţi o nouă lume! Acesta poate deveni un eveniment de cotitură… depinde de TINE! Casa noastră, vieţile noastre, viitorul nostru. Nu sunteţi singuri. Viitorul e acum. E timpul să modernizăm planeta”.

Revoluţia de pe Facebook sau evenimentul “15 octombrie”, anunţat la nivel mondial, a prins şi în ţara noastră, pentru sâmbătă fiind anunţat un protest similar şi în Piaţa Unirii din Capitală. Cei care vor să se revolte împotriva sistemului au creat diverse “evenimente” pe site-urile de socializare prin care îndeamnă la solidarizare. Sindicaliştii anunţă şi ei că sunt gata să iasă în stradă alături de internauţi.

Planul unei revolte globale începute odată cu incidentele de pe Wall Street se extinde precum o pânză de păianjen, iar zilnic apar sute de astfel anunţuri pentru mişcări în toate marile oraşe de pe continente. De altfel, din harta publicată pe site-ul oficial 15october.net, reiese că aproape întreaga lume civilizată va fi invadată sâmbătă de proteste simultane. În Capitală, mitingul va avea loc la ora 10 dimineaţă, în zona Piaţa Unirii, de unde se va pleca spre Piaţa Universităţii. Protestul mondial a fost gândit încă de la mijlocul acestui an, când a fost creat site-ul whatis-theplan, unde mii de persoane au dezbătut probleme care trebuie combătute în lume.

“Uniţi într-o singură voce, le vom transmite politicienilor şi elitei financiare care-i deserveşte că noi, oamenii de rând, suntem singurii care ne putem decide viitorul. Nu suntem o marfă nici pentru politicieni, nici pentru bancheri! Pe 15 octombrie ne vom întâlni în Piaţa Unirii pentru a iniţia schimbarea globală pe care o dorim cu toţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


bestjobs.ro fly.ro

PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

Cell phone video surveillance solution
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii

.






















Create your own banner at mybannermaker.com!




Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA