http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"





















miercuri, 26 octombrie 2011

Realitatea TV a început să emită, duminică, la ora 18.00, din noul sediu

Realitatea TV a început să emită, duminică, la ora 18.00, din noul sediu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)BASITII AU LUAT-O IN BOT !

Contactat, duminică, de MEDIAFAX, Elan Schwartzenberg, proprietarul Realitatea Media, a spus că Realitatea TV continuă să emită ca şi până în prezent, însă dintr-un nou sediu - cel de la Willbrook.

Potrivit lui Schwartzenberg, telespectatorii pot să vadă în continuare Realitatea TV aşa cum s-au obişnuit, în grilele tuturor operatorilor de cablu din România. "Realitatea TV este în acelaşi loc pe telecomandă", a explicat Schwartzenberg.

Întrebat cine face parte în prezent din echipa Realitatea TV şi cine a rămas la postul RTV, coordonat de Sebastian Ghiţă, Elan Schwartzenberg a spus: "La Realitatea TV sunt toţi cei de care am nevoie, cei mai buni". El a mai precizat că din actuala echipă de la Realitatea TV fac parte şi majoritatea vedetelor postului.

Echipa Realitatea TV este condusă de Sorin Enache, directorul general al postului, şi Sergiu Toader, care s-a întors în România pentru a coordona echipa care a rămas de partea lui Elan Schwartzenberg.

Elan Schwartzenberg nu a precizat nume de angajaţi care au rămas alături de echipa Realitatea TV, care emite din noul sediu de la Willbrook, însă, potrivit spoturilor difuzate duminică seară pe postul TV, din echipa televiziunii ar face parte Mihai Tatulici, Cristina Şincai, Adriana Nedelea. De altfel, în momentul difuzării acestei ştiri, Mihai Tatulici moderează o emisiune în direct la Realitatea TV.

Până la momentul difuzării acestei ştiri, Sebastian Ghiţă nu a putut fi contactat, pentru a preciza dacă noul post RTV emite şi pe ce reţele de cablu poate fi văzut de telespectatori. Pe de altă parte, site-ul televiziunii RTV este activ, însă pe pagina de internet a postului nu sunt disponibile informaţii despre echipă.

Printre BASISTII care au rămas alături de Sebastian Ghiţă la noul post RTV se numără Corina Drăgotescu.

Astfel, potrivit Impact News, site-ul deţinut de jurnalista Corina Drăgotescu, RTV şi-ar continua emisia pe propria frecvenţă. Potrivit site-ului citat, postul s-ar prinde însă doar în anumite judeţe, precum Constanţa, Cluj şi Caraş Severin. Potrivit Impact News, duminică seară, pe RTV s-ar putea urmări principalul talk-show al fostei Realităţi "Ultima Oră", cu Cătălin Striblea şi Corina Drăgotescu.

Elan Schwartzenberg a anunţat încă din luna august, într-un comunicat de presă, că Realitatea TV se va muta în clădirea de birouri a Willbrook. Totodată, pe 7 octombrie, într-o scrisoare remisă angajaţilor Realitatea, Schwartzenberg spunea că, până la 1 noiembrie, Realitatea TV va emite din noul sediu de la Willbrook. Fostul sediu al Realitatea TV, cel de la Piaţa Presei Libere, este închiriat de compania Asesoft, controlată de Sebastian Ghiţă, fostul manager al Realitatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


bestjobs.ro fly.ro

PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

Cell phone video surveillance solution
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii

.






















Create your own banner at mybannermaker.com!




Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA