http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"





















sâmbătă, 13 august 2011

Strategia de distrugere a ROMANILOR



Romania se indreapta catre dezastru: dupa estimarile FMI, somajul va ajunge la 10% anul viitor (Comisia Naţionala de Prognoza estima o rata de doar 7,7%). Este insa aceasta o cifra corecta? Eu cred ca realitatea este mult mai crunta - somajul real se situeaza pe la 36% in conditiile in care 2,62 milioane de romani nu se regasesc in nici o statistica, nici in randul somerilor si nici in cel al angajatilor. Datorita adancirii crizei, cat si datorita modului in care Romania intelege sa actioneze pentru repornirea economiei, aproape toate estimarile privind evolutia pe urmatorii ani au fost date peste cap , dar mai grav este ca aceste statisitici sunt facute din start pentru ca cifrele sa arate mai bine.

Oamenii din Romania sunt ciferele reproduse mai sus, sunt cei care au votat pentru o viata mai buna si sunt aceiasi care au votat acum trei ani pentru o viata mai buna si aceeiasi cu cei din 2009. Ei se intreaba unde este aceasta viata mai buna. O astfel de intrebare cu siguranta ar produce niste schimbari in societatea noastra daca ar fi pusa cui trebuie, cand trebuie. Acest cineva nu intelege inca ce rol important trebuie sa joace, nu intelege inca ce putere imensa zace in organizare si in numar. Ati ghicit cine este? Uitati-va pe geam, priviti spre blocul de vizavi, priviti spre strada, uitati-va catre cei langa care calatoriti in autobuz. De ce nu ii votati pe ei la fiecare patru ani?

Acumularile graduale de furie in sanul populatiei vor fi motorul schimbarii. Toti cei care astazi se simt singuri si stiu ca adevarul nu este cel care ni se serveste la toate canalele de stiri, toti cei care lupta pentru un viitor mai bun, cei care simt criza pe pielea lor, toti acestia sunt oamenii de maine. Va dura, va mai trebui sa asteptam pana cand aceste schimbari cantitative vor produce o schimbare calitativa. Tot ce trebuie sa facem este sa nu ne supunem SISTEMULUI, sa fim "naivi", sa fim idealisti si sa zambim la randul nostru celor ce ne zambesc cu ingaduinta, din postura de detinatori ai Adevarului Absolut.

Adevarul absolut este ca in timp ce rata somajului atinge un procent real de 36% , castigatorii crizei nu se mai satura sa adune averi. Spune-i asta celui ce sta langa tine in autobuz , spune-i asta vecinului tau, fa un stencil si scrie asta pe un zid. Nu astepta patru ani ca sa spui ce ai de spus!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


bestjobs.ro fly.ro

PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

Cell phone video surveillance solution
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii

.






















Create your own banner at mybannermaker.com!




Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA