http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"





















luni, 8 august 2011

DE CE pe noi nu ne afecteaza CRIZA


ROMANIA nu este afectata de CRIZA, sau nu e afectata foarte rau, nu suntem in situatia altor tari europene sau de aiurea, noi stam bine, este foamete dar asa a fost mereu, este saracie, dar asa a fost mereau, salariile si pensiile sunt mici, dar asa a fost mereu, deci, cum este acum ,asa A FOST MEREU.
Cacanarii BASESCU si BOC ar putea spune : “pai dom-le, nu suntem afectati fiindca am luat noi masuri eficiente !” SANCHI!
O analiza nu foarte stiintifica dar de bun simt demonstreaza clar ca norocul nostru tine de tipul de economie pe care il avem. Noi avem inca o economie de tip fanariot, feudala, iar criza este a ECONOMIEI CAPITALISTE, adica afecteaza economiile de tip capitalist moderne, care se bazeaza pe banci, credite bancare, finante, burse de marfuri, investitii, piata de capital, tot felul de chestii cu care Romania nu prea are de aface.In Romania criza a afectat doar societatile mari, cu capital strain sau cu o productie mare, de masa, acestea reprezentand doar cca 30% din economia romaneasca.
In rest noi avem o economie formata din mici meseriasi,adica servicii, mici comercianti, vanzatori ambulanti si micii producatori agricoli.Acestia nu apeleaza la credite bancare,nu fac investitii,nu platesc taxe si impozite la stat, singura problema fiind micsorarea consumului datorita saracirii populatiei prin masurile “anticriza” luate de regimul BASESCU-BOC. Aceasta economie gri reprezinta 70% din aconomia romaneasca, si ea include si vanzarea produselor de contrabanda, si care s-a dublat in ultimul an. Nimic nu se pierde, totul se transforma, romanul stie sa se acomodeze atat conditiilor de criza cat si austeritatii criminale facute de regimul BASESCU.
Acesta este de fapt motivul pentru care noi trecem fluierand prin criza,toata lumea se plange de saracie dar toata lumea se “descurca” cum poate.
Acesta nu este un merit al regimului BASESCU, este meritul poporului roman care a fost intotdeauna “descurcaret’ indiferent ce nebuni au fost in fruntea tarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


bestjobs.ro fly.ro

PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

Cell phone video surveillance solution
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii

.






















Create your own banner at mybannermaker.com!




Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA