http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"





















miercuri, 20 iulie 2011

Salariile angajatilor de la Realitatea TV

Previzualizaţi


Criza financiara a fost unul dintre motivele cel mai des invocate de moguli pentru a taia salarii sau a-i lasa fara un loc de munca pe jurnalisti. Trustul Realitatea Media, detinut, pana acum cateva saptamani, de Sorin Ovidiu Vintu, a avut probleme serioase cu plata salariilor si a altor datorii, mai ales ca Fiscul a blocat, anul trecut, conturile firmei, iar Coresi a cerut insolventa (decizie care va fi luata de instanta in septembrie, daca trustul nu va plati creanta de aproape 30 de miliarde de lei vechi). Cu toate acestea, “varfurile”, cei care au ramas fideli grupului de presa, multi dintre ei ziaristi care ies pe sticla, incaseaza lunar, pe statele RTV, probabil, cele mai mari salarii din intreaga presa TV din Romania. Cei mai multi dintre angajati au insa leafa medie de 2.000 de lei. In exclusivitate, Reporter Virtual a intrat in posesia listei cu salariile angajatilor si colaboratorilor Realitatea TV (peste o mie de persoane).

Iata cateva exemple cu lefuri nete si brute. Mihai Tatulici – 32.250 de lei (venit net), soferul lui Mihai Tatulici – 5.970 (net), Emil Hurezeanu – 32.250 de lei (net), Mircea Dinescu – 33.835 de lei (net), Stelian Tanase – 21.500 de lei (net), Sorin Enache (director RTV) – 19.620 de lei (brut), Andreea Cretulescu – 18.922 de lei (brut), Catalin Striblea – 17.558 de lei (brut), Radu Soviani – 15.550 de lei (net), Cristian Coman (sef Stirile RTV) – 12.000 de lei (net), Cornel Nistorescu– 4.666 de lei (brut), Ema Zeicescu – 7.000 de lei (brut), Carmen Bruma – 4.837 delei (brut).

Acestea erau lefurile celor mentionati, la inceputul anului. Intre timp, potrivit surselor Reporter Virtual, ele au fost marite. O parte dintre angajatii si sefii trustului nu apar in documentele RV, pentru ca isi incaseaza salariile pe firmele lor, cu care au incheiat contracte cu Realitatea Media.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


bestjobs.ro fly.ro

PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

Cell phone video surveillance solution
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii

.






















Create your own banner at mybannermaker.com!




Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA