http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"

luni, 25 iulie 2011

REFORMA STATULUI BASESCU- mafiotii si smecherii la PUTERE

http://www.debanat.ro/wp-content/uploads/2011/07/calin-roman.jpg
CALIN ROMAN -fratele mai mic arestat ieri,LUCREAZA LA GUVERN, la APIA


Bogdan Roman-urmarit general

Prim-vicepreşedintele PDL Sorin Frunzăverde şi secretarul general adjunct PD-L ,deputat de Timis, Alin Popoviciu cred că nu se impune deocamdată o analiză în partid a situaţiei primarului de la Deta, fiind aşteptat rezultatul anchetei autorităţilor. "Primarul din Deta trebuie să-şi vadă de activitatea lui în continuare pentru că, poate nu ştiaţi, este unul dintre cei mai buni primari din judeţul Timiş", spune Popoviciu.

Popoviciu, PDL: Primarul din Deta trebuie să-şi continue activitatea. E unul dintre cei mai buni /
Frunzăverde a afirmat că responsabilitatea pentru incidentele de la Deta aparţine doar fiilor primarului de acolo şi că este necesar ca PDL să aştepte rezultatul anchetei procurorilor. În ceea ce priveşte speculaţiile legate de faptul că taxa de protecţie colectată de către fraţii Roman să fi ajuns la edilul din Deta, democrat-liberalul s-a arătat sceptic în ceea ce priveşte veridicitatea lor: "Este greu de crezut acest lucru, din punctul meu de vedere", a opinat el.

Mai mult, secretarul general adjunct al PDL, deputatul de Timiş Alin Popoviciu, crede că aceste speculaţii au un substrat politic. "Este foarte simplu să acuzi pe cineva atunci când s-a creat un scandal şi încerci să-ţi rezolvi problema pe care o ai cu primarul prin televiziune. Eu vă spun că lucrurile astea sunt simple speculaţii şi ţin de domeniul fantasticului pentru că îl ştiu foarte bine pe primar. E un om foarte serios, foarte respectat şi să vedeţi cu ce scor a ieşit primar în Deta", a declarat, luni, Alin Popoviciu.

Acesta a adăugat că primarul Roman ar trebui să candideze pentru un nou mandat având în vedere că nu va reuşi să finalizeze chiar toate proiectele pe care le-a iniţiat în cursul acestui mandat. "Primarul din Deta trebuie să-şi vadă de activitatea lui în continuare pentru că, poate nu ştiaţi, este unul dintre cei mai buni primari din judeţul Timiş", a conchis secretarul general adjunct PD-L.

MAFIOTII ARESTATI PREVENTIV PENTRU 29 DE ZILE !


Alin Popoviciu,deputat PD-L de Timis,ii apara pe mafioti
PRIMARUL PD_L-ist DIN DETA SI-A SCOS IN STRADA 100 DE SIMBRIASI PLATITICca 100 de "cetateni" din Deta, s-au adunat in fata tribunalului ,"indignati" de faptul ca fii primarului sunt acuzati de acte de violenta, ei protestand pentru apararea acestora dar si a primarului , ca "victimele" sunt vinovate de scandal, adica sunt vinovate ca s-au bagat in sabia lui Bogdan Roman.
Se pare ca banii primarului pedelist au inceput sa functioneze, acesta platind mitingisti profesionisti pentru a le lua apararea fiilor lui.
Ioan Golosie, comandantul politiei Deta si-a dat demisia!
Ancheta este condusa personal de Liviu Popa, seful Politiei Romane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

.


Create your own banner at mybannermaker.com!
Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA