http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"





















duminică, 17 iulie 2011

Lui CARTARESCU ii este frica ca va imparti celula cu BASESCU

Mircea Cărtărescu se gândește cu groază la cum va fi "viața după Băsescu"

Cine spunea că scriitorul favorit al lui BASESCU, Mircea Cărtărescu, s-ar fi dezis de "cel mai iubit fiu al poporului"?! Aiureli! Cărtărescu este mai atașat cauzei regimului Băsescu ca niciodată. El stie ca dupa Basescu, el va fi un NIMENI.

Cel mai premiat scriitor al ultimilor ani demonstrează în editorialul său de vineri din "Evenimentul Zilei" că a rămas unul dintre cei mai fanatici susținători ai lui Traian Băsescu. Autorul "Levantului", pe care Basescu il citeste de 3 ani, îi biciuiește fără milă pe toți aceia care au îndrăznit în aceste zile să își exprimele îndoielile cu privire la dosarul prefabricat ministrului Mediului, Laszlo Borbely. Plecând de la considerațiile aspre despre liderii UDMR, PNL și PSD care au vorbit în termeni elogioși despre Borbely, Cărtărescu se arată de-a dreptul îngrijorat de posibilitatea ca, odată veniți la putere cei din USL, în România să fie instaurat un regim teribil, asemănător celor din America Latină.

Intelectualul de cacat al președintelui mai crede că venirea la putere a actualei opoziții va produce "ravagii apocaliptice, ca stolurile de lăcuste din povestea plăgilor Egiptului".

Mircea Cărtărescu devine el însuși de-a dreptul apocaliptic, la sfârșitul editorialului, atunci când se declară de-a dreptul terifiat de modul în care va arăta "viața de după Băsescu".

"Dumnezeule, mă gândesc câteodată ce va fi în viaţa de după Băsescu!", spune Cărtărescu, aproape disperat la gândul că, din păcate pentru ei,pupincuristii lui Basescu, fanaticii intelectuali sinecuristi.profitori ai lui Băsescu, va mai exista viață și după dispariția de pe scena politică a actualului președinte al României.Asa este, probabil ca multi dintre ei vor imparti celula puscariei cu idolul lor.Si il vor unge cu alifie.De altfel, el nu mai este deja barbat.
Mărturiseşte chiar M.C.: „...am îmbătrânit şi nu mai pot, nu mai ia pistolul foc. Iar fericirea nu e nimic altceva decât, se ştie, un pistol cald. Pistolul meu cald dintre pulpe, crierul meu cald, ziua asta caldă de mărţişor.” Vi-l amintiţi pe M.C., cel obsedat de sex, din „De ce iubim femeile”? Săracul! Ce-a putut să i se întâmple! De fapt, nu cred că există bărbat care ,din când în când, să nu aibă probleme cu erecţia, puţini însă au curajul lui M.C, să recunoască asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


bestjobs.ro fly.ro

PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

Cell phone video surveillance solution
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii

.






















Create your own banner at mybannermaker.com!




Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA