http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"

joi, 14 iulie 2011

In urma lui UDREA ramane doar paguba ,hotie si dezastru

"Turismul medical se va ridica la 500 de milioane de euro în 2015", a declarat, joi, ministrul dezvoltării şi turismului, Elena Udrea, la evenimentul de semnare a protocolului de colaborare interinstituţională pentru promovarea şi dezvoltarea turismului medical.CACAT !
In Harghita, la PRAID, Udrea a taiat panglica in decembrie 2010 la un complex balnear care SI ACUM STA NEFOLOSIT, BANII ,TREI MILIOANE EURO AU FOST ARUNCATI DE POMANA, intr-un contract clientelar.Iata stirea de atunci:

Ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, a inaugurat la Praid un complex balnear in valoare de 3 milioane de euro, finantat in proportie de 90% din fondurile ministerului.

‘Aproximativ 3 milioane de euro ar fi investitia. Am achitat toate datoriile pana la sfarsitul anului dintre cele care erau convenite prin contract. Cred ca este o investitie care va creste mult si comunitatea, dar va creste mult si importanta (zonei -n.r.). Aveti mina de sare de la Praid pe care dorim sa o punem in valoare aici si credem ca in acest frumos peisaj natural daca exista aceste posibilitati de agrement va fi o atractie mai mare pentru turisti si va avea un succes si mai mare la turismul de sanatate, la turismul balnear’, a declarat Elena Udrea.

Ministrul a aratat ca incetul cu incetul incep sa se vada rezultatele strategiei de investitii pe care a gandit-o, in sensul ca proiectele de investitii sunt realizate unul cate unul ”si in felul acesta avem si noi multumirea ca se intampla ceva in urma noastra’. CACAT !

Previzualizaţi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

.


Create your own banner at mybannermaker.com!
Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA