http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"

miercuri, 13 iulie 2011

CRINUTA,angajata lui BOC a "muncit" 2 ore cu cracii-n sus

Bun gust. Are o geanta de aproximativ
3.000 de euro

Talent. Sefa de la ANRP are un sofer care stie sa se piarda in trafic
Gest. Dumitrean se pupa cu barbatul la iesirea din hotel
Crinuta Dumitrean a mers la Hotelul Minerva, figura ei tradand o buna dispozitie, chiar daca era in miezul zilei, atunci cand iti sta de obicei capul la munca. Sau cand ar trebui sa fii la munca. Si-a facut de cap pentru cineva care lucreaza la stat - si nu cu jumatate de norma. Femeia a intrat in hotel si s-a facut nevazuta. Si-a facut aparitia peste aproximativ doua ore, coborand in hol cu liftul. Aproape imediat, langa ea a aparut un barbat foarte atragator. Acesta coborase pe scari. Cei doi au mers la restaurantul hotelului. Acolo au stat aproximativ 30 de minute, fiecare bucurandu-se de compania celuilalt. La iesirea din hotel, frumoasa sefa de la ANRP era relaxata, la fel si cel care o insotea. Crinuta Dumitrean, care purta ochelari de soare, s-a pupat cu barbatul, a zambit discret, semn ca intalnirea a fost una placuta. Apoi s-au despartit, plecand in directii diferite.
Presa din Bistrita, zona din care provine sefa ANRP, a publicat anul trecut un material in care se spunea ca "deputatul Ioan Oltean a prins drag de colega de partid Crinuta Dumitrean" si ca acestia petrec mult timp impreuna. Au fost voci care au spus ca femeia ar trebui sa-i fie recunoscatoare deputatului pentru ca a ajuns unde este acum. Despre sefa ANRP s-a mai spus ca a avut o relatie apropiata si cu un prieten al lui Gigi Becali, Teia Sponte, care a mijlocit mai multe restituiri. Institutia condusa de Dumitrean coordoneaza procesul de restituire a proprietatilor preluate in mod abuziv in perioada regimului comunist si acorda despagubiri, gestionand sute de miliarde de lei. Se aude ca aceia care vor sa beneficieze de drepturile lor ar trebui sa aiba la ei 30 -40% din suma respectiva.(sursa:CANCAN)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

.


Create your own banner at mybannermaker.com!
Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA