http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"





















sâmbătă, 4 iunie 2011

LAZAROIU, o numire perfecta pentru GUVERNUL BALAMUC




Numirea lui Sebastian Lăzăroiu in GUVERNUL BALAMUC, nu face excepție de la regula nescrisă după care președintele se ghidează tot mai mult, în ultima vreme. După ce presa a tocat zile în șir diverse nume de politicieni, ne-am trezit cu un outsider de primă clasă la ministerul Muncii. Dacă ar fi existat case de pariuri politice, Băsescu ar fi fost acum anchetat pentru blaturi; așa, rămîne doar cu statutul de lider politic nonconformist, a cărui plăcere nebună, aproape sifilitica, e să dea planurile altora peste cap.

Prin numirea lui Lăzăroiu, însă, Băsescu nu doar dă peste cap bursa zvonurilor, marele lui orgasm. El creează, totodată, și un mecanism eficient de enervare a UDMR, ai cărui miniștri vor fi, de acum, colegi cu cel care tocmai a șters pe jos cu formațiunea lor, înaintea plecării de la Cotroceni facandu-i partid tolerat.

Nu în ultimul rînd, Băsescu dă din nou semnalul public, atît coaliției de guvernămînt, cît și opiniei publice, că el e jupînul guvernului și pune pe cine vrea, cînd vrea. Numai ultimul naiv al țării și-ar imagina că numirea lui Lăzăroiu e emanația minții lui Boc, mai probabil e că premierul a aflat ultimul.
E de la sine înțeles ce furie trebuie să mocnească în acest moment în unele cercuri pedeliste, care s-au trezit cu un intrus pe cap, ori chiar în UNPR-ul lui Marian Sîrbu, care se vede, efectiv, umilit ca fost ministru al muncii. Cel puțin dacă pornim de la premisa că președintele și premierul au ales cel mai bun specialist pe care îl putea oferi coalitia în acest moment.

Desigur, Lăzăroiu nu numai că nu e cel mai bun specialist, dar nu prea are nici în clin, nici în mînecă cu ceea ce înseamnă munca ministerială într-unul dintre cele mai dure portofolii. Teoretician de mana a doua, sociologul Lăzăroiu va face cinste, probabil, doar acelei categorii profesionale care susține că un român aflat cu o bucă de cur pe gheață și una pe soba încinsă, în medie se simte bine.Iata un exemplu de teorie lazaroista:

”Aglomeraţie în trafic există pentru că dăm bani nemeritaţi pentru asistenţă socială”.


La depunerea jurămîntului de către Seby, nașul revolutiei sexuale, Băsescu abia și-a ascuns rînjetul de satisfacție și de fericire mocnită. De cealaltă parte a ecranului, cîteva milioane de români continua, însă, să planga de foamete, saracie si mizerie. (Bogdan Tiberiu Iacob)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


bestjobs.ro fly.ro

PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

Cell phone video surveillance solution
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii

.






















Create your own banner at mybannermaker.com!




Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA