http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"





















joi, 19 mai 2011

Piesa de teatru INTERZISA DE CENZURA PD-L dar BASESCU sarjeaza si ii invita pe actori sa joace piesa la Cotroceni

http://alexaionescu.files.wordpress.com/2011/05/203355_100002347430787_1128243_n.jpg

COMEDIA “BLONDA, CHIORUL SI PITICUL ” interzisa pe MAGHERU

Ne amintim cu toţii de cazuri clasice de cenzură. Filmul “Noiembrie, ul­ti­mul bal” (Dan Piţa) a fost interzis ime­diat după premiera de la Scala, pentru că cineva “de sus” a făcut le­gă­tura cu cel de-al 14-lea Congres al Par­tidului, care urma să se desfăşoare tot în noiembrie. Dar asta se întâmpla în 1989, înainte de Revoluţie. Lucian Pin­tilie a montat la Teatrul “Bulandra” piesa “Revizorul” după Gogol. După doar trei reprezentaţii, regimul co­­munist a interzis spectacolul din ca­u­za aluziilor la fra­ţii de la Răsărit. Dar asta se în­tâm­pla în 1972, cu mult înainte de Re­voluţie.

Bucureşti. Anul 2011. La Sala Dal­les are loc premiera comediei “Blon­da, chiorul şi piticul”. Regizorul este ameninţat că, dacă nu schimbă numele piesei, aceasta nu se va mai ju­ca. Şi chiar asta se întâmplă. Suntem la 21 de ani de la Revoluţie. Culmea este că “Blonda, chiorul şi piti­cul” nu are nici o legătură cu cine credeţi voi…

“E urât, nu mă aşteptam să se ajungă aici”, ne povesteşte Ştefanis Lupu, regizorul piesei şi iniţiatorul proiectului. Ştefanis Lupu afirmă că sâmbătă, 14 mai, înainte de premiera piesei a avut o discuţie absolut halucinantă cu directoarea Sălii Dalles, Iustina Cornel, care i-a spus că trebuie să schimbe titlul piesei sau aceasta nu se va mai juca. “Eu sunt pusă de ei, cu spectacolul ăsta m-aţi terminat”, afirmă regizorul că ar fi spus directoarea. Mai mult, regizorului i s-a pus în vedere “să-l schimbe pe ăla, că prea seamănă cu…”. “Doamnă, dar rolul lui este un profesor de geografie, nu e preşedintele”, a fost replica lui Ştefanis Lupu.

Ulterior, chiar când sala începea să se umple de lume, de la intrare au fost luate şi depozitate într-o debara toate afişele şi banerele care anunţau piesa. În cel mai pur stil orwellian.

Culmea este că “Blonda, chiorul şi piticul” nu este o piesă politică. Nu există personajele Udrea, Băsescu sau Boc – aşa cum poate v-aţi putea gândi. Spectacolul este o satiră a socie­tăţii de astăzi la care se râde foarte mult. Însuşi regizorul recunoaşte că titlul nu a fost altceva decât o manevră de marketing. Care, observăm, a mers, numai că nu în sensul dorit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


bestjobs.ro fly.ro

PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

Cell phone video surveillance solution
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii

.






















Create your own banner at mybannermaker.com!




Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA