http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"





















luni, 2 mai 2011

Conferinta de presa ELAN SCHWARTZENBERG

Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a declarat azi, într-o conferinţă de presă, că a semnat vineri contractul de cumpărare a 90% din Realitatea TV, după ce, miercuri, bătuse palma în acest sens cu Sorin Ovidiu Vântu.

Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a declarat azi, într-o conferinţă de presă, că a semnat vineri contractul de cumpărare a 90% din Realitatea TV, după ce, miercuri, bătuse palma în acest sens cu Sorin Ovidiu Vântu.

Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a declarat azi, într-o conferinţă de presă, că vineri a semnat contractul de cumpărare a 90% din Realitatea TV, după ce, miercuri, bătuse palma în acest sens cu Sorin Ovidiu Vântu. Prezentă la aceeaşi conferinţă de presă alături de fratele său Ionuţ, Ioana Vântu, fiica lui SOV, a declarat că Elan Schwartzenberg este de acum proprietarul postului tv. "Eu şi fratele meu am vândut toate acţiunile pe care le deţineam în Realitatea Media. Noul proprietar este Elan Schwartzenberg, iar din acest moment, tatăl meu, Sorin Ovidiu Vântu, nu mai este asociat în niciun fel în această afacere. Pentru dumneavoastră, Sorin Ovidiu Vântu este un personaj controversat, pentru noi este familia, pentru noi este tata", a spus Ioana Vântu.

"Sebastian Ghiţă are un contract valabil de management"

Elan Schwartzenberg a declarat că i-a făcut lui SOV propunerea de a cumpăra acţiunile în urmă cu mai multe săptămâni, că a bătut palma cu acesta miercuri şi că a semnat contractul cu cei doi copii ai lui Vântu, deţinătorii acţiunilor, vineri după amiază (n.r. - în ziua în care omul de afaceri a fost arestat). Noul proprietar a spus că preţul tranzacţiei este confidenţial, dar că Sorin Ovidiu Vântu şi-a recuperat investiţia. El a mai precizat că "are acces la fonduri şi investiţii de 100 de milioane de dolari" pentru a asigura funcţionarea şi dezvoltarea postului tv, că va achita toate datoriile televiziunii către stat şi către furnizori şi că pentru el reprezintă o prioritate achitarea salariilor către angajaţi. "Am avut un Crăciun în care am stat singur acasă cu o sută de euro, dar toţi angajaţii mei îşi primiseră până la ultimul leu salariile şi primele", a declarat Schwartzenberg. El a mai susţinut că nu a avut niciodată contracte cu statul şi că nu va "tolera" ca televiziunea să fie folosită pentru obţinerea unor contracte cu statul.
Omul de afaceri a mai spus că va respecta contractul de management în vigoare încheiat cu Sebastian Ghiţă, despre care a precizat că are un contract valabil de management pe care îl va respecta "ad litteram", dacă postul va avea "audienţă, transparenţă şi verticalitate". "Nu îl cunosc pe Sebastian Ghiţă, nu am discutat niciodată cu el. Sunt acţionar în firme în care nu am pus piciorul niciodată şi de care sunt foarte mulţumit", a precizat noul proprietar al postului tv. "Nu mai fac de mult micromanagement şi, personal, nu mă pricep la mass-media", a mai spus el. A adăugat însă că "nu exclude" nici posibilitatea de a se implica în dezvoltarea televiziunii, de a o audita şi de a o vinde, ulterior, unui mogul internaţional de talia lui Rupert Murdoch.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


bestjobs.ro fly.ro

PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

Cell phone video surveillance solution
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii

.






















Create your own banner at mybannermaker.com!




Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA