http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"

joi, 28 aprilie 2011

LAZAROIU se dedica analizei politice pupincuriste

“Începând cu data de 01 mai 2011 vor înceta, prin acordul părţilor, raporturile de muncă ale domnului Sebastian-Laurenţiu Lăzăroiu cu Administraţia Prezidenţială. Preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat joi, 28 aprilie a.c., decretul de eliberare din funcţia de consilier prezidenţial a domnului Sebastian-Laurenţiu Lăzăroiu”, informează Preşedinţia. Lăzăroiu era consilier la departamentul planificare şi analiză politică.

La începutul săptămânii, Lăzăroiu făcea din nou o serie de declaraţii controversate, în condiţiile în care veneau din partea unui consilier prezidenţial afirmand ca “UDMR e o formatiune tolerata ,constituita foarte ciudat si care a fost tolerata pe scena politica pentru ca este un partener comod de guvernare”.Aceasta afirmatie nu le-a placut deloc liderilor UDMR,care au considerat-o un mesaj voalat sau o amenintare indirecta la adresa UDMR.


Lăzăroiu, consilier-jucător

În martie 2007, directorul CURS Sebastian Lăzăroiu surprindea pe toată lumea şi renunţa la funcţie pentru a se muta la Cotroceni, consilier prezidenţial. Lăzăroiu, care din postura de sociolog, lucrase cu toate partidele politice, alegea să devină principalul strateg politic al lui Traian Băsescu. Şi nu pentru bani, având în vedere că, potrivit declaraţiei de avere de atunci, Lăzăroiu era destul de bogat.

Sebastian Lăzăroiu a fost unul din cei care au condus campania prezidenţială a lui Traian Băsescu din 2009. Analizele sale, fie pe bloguri, fie la televizor au depasit cu mult statutul unui consilier prezidential , au iritat în mai multe rânduri Opoziţia, care i-a cerut demisia.

Desi va incerca din rasputeri sa reintre printre analistii politici acceptati in media ,nu cred ca va scapa vreodata de eticheta de PUPINCURIST FANATIC al lui BASESCU, un fel de Andrea Pora, nebarbierita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

.


Create your own banner at mybannermaker.com!
Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA