http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"





















marți, 22 februarie 2011

VANTU: in Romania sunt ascultate 635.000 de telefoane

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a oferit astazi la Tribunalul Bucuresti informatii interesante, mai ales prin precizie: in Romania sunt ascultate 635.000 de telefoane si sunt monitorizate audio-video 23.000 de locatii. Vantu a precizat ca va continua lupta cu statul care ne face sa vorbim din nou in soapta ca pe vremea lui Ceausescu.

Sorin Ovidiu Vantu/napocanews.ro Sorin Ovidiu Vantu
Sursa imagine: napocanews.ro

Sorin Ovidiu Vantu a facut niste afirmatii grave astazi, la intrarea in Tribunalul Bucuresti, sustinand ca Romania este un stat politienesc. "635.000 de telefoane interceptate in Romania de catre serviciile de informatii romanesti, 23.000 de locatii care sunt monitorizate audio-video ale unor oameni de afaceri si oameni politici, acesta este regimul impotriva caruia lupt. Nu sunt de acord sa vorbesc in soapta ca pe timpul lui Ceausescu. Nu sunt de acord sa vorbesc cu doamna mea la ureche, asa cum probabil dumneavoastra si multi dintre dumneavoastra o faceti. Am redevenit tara discutiilor in soapta si voi continua sa lupt impotriva unui astfel de regim indiferent de consecinte", a declarat Vantu la iesirea din sala de judecata.

Tribunalul Bucuresti a reluat azi dezbaterile in dosarul in care Sorin Ovidiu Vantu si alti doi complici ai sai sunt acuzati de favorizarea lui Nicolae Popa, condamnat definitiv la 15 ani de inchisoare in dosarul prabusirii FNI.
La acest termen urmeaza sa fie audiate fosta sotie a lui Nicolae Popa si fiica acestuia, care sunt prezente la instanta. Tot astazi ar trebui sa fie audiat in calitate de martor si omul de afaceri Liviu Luca.
Dupa inceperea dezbaterilor, Vantu a spus in sala de judecata ca nu insista sa plece la Viena, dar ca este mai mult constrans de faptul ca in Romania, respectiv la Spitalul de Urgenta "Floreasca" din Capitala, nu exista aparatura medicala necesara tipului de operatie la care el ar trebui supus. Vantu a precizat ca, recent, in Romania s-a deplasat “doctorul Brunner”, care a facut o vizita la "Floreasca" si a apreciat ca nu-si poate aduce in Romania echipa de medici sa-l opereze.
Omul de afaceri a spus ca accepta sa se prezintă la fiecare termen de judecata, dar că nu poate sta din cauza starii de sanatate.
In urma cu o saptamana, Sorin Ovidiu Vantu a venit la Tribunalul Bucuresti intr-un scaun cu rotile, el spunand ca incepe vanatoarea impotriva presedintelui, pentru ca procesul sau nu are legatură cu justitia, ci este consecinta luptei sale directe cu regimul lui Traian Basescu.
Tot atunci, avocatii sai au cerut recuzarea judecatorului Camelia Bogdan, dar solicitarea lor a fost respinsa. La doua termene, judecatorul a avut obiectii in legatura cu documentele medicale invocate in instanta.
In 12 octombrie 2010, procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din Parchetul instantei supreme i-au trimis in judecata pe Sorin Ovidiu Vantu si pe Octavian Turcan, pentru favorizarea infractorului si pe Alexandru Stoian pentru complicitate la aceasta infractiune. (sursa:corect.news)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


bestjobs.ro fly.ro

PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

Cell phone video surveillance solution
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii

.






















Create your own banner at mybannermaker.com!




Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA