http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"





















miercuri, 8 decembrie 2010

De la Ridzi la Placinta, rezolva BASESCU totul

Previzualizaţi

Membrii Comisiei juridice a Camerei Deputatilor au decis, marti, sa respinga cererile de extindere a urmaririi penale si de incuviintare a perchezitiei informatice in cazul fostului ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob-Ridzi.

Deputatii din Comisia juridica s-au pronuntat, prin vot secret, asupra cererilor de extindere a urmaririi penale si de incuviintare a perchezitiei informatice in cazul deputatului PDL.

Astfel, 11 deputati au votat ca nu sunt de acord cu extinderea urmrarii penale, iar 9 s-au pronuntat in favoarea solicitarii in acest sens.

In ceea ce priveste incuviintarea perchezitiei informatice, au fost 14 voturi impotriva cererii si 7 "pentru".

Sedinta Comisiei juridice s-a desfasurat cu usile inchise, in absenta Monicai Iacob Ridzi.
Monica Iacob Ridzi, a demisionat din funcţie din cauza scandalului fondurilor cheltuite cu ocazia "Zilei Tineretului". Ea a spus că se consideră nevinovată, dar pentru că nu mai suportă presiunea pusă pe familia ei, i-a înaintat primului ministru, Emil Boc, cererea de demisie.Dupa ea, Luminiţa Plăcintă a fost acceptată de preşedintele Traian Băsescu la şefia Ministerului Tineretului.

Monica Iacob-Ridzi este acuzata intr-un dosar de abuz in serviciu contra intereselor publice, de obtinere pentru sine sau pentru altul a unui avantaj patrimonial, fals intelectual in legatura cu fapte de coruptie, in forma continuata, uz de fals in legatura cu fapte de coruptie, in forma continuata si participatie improprie la infractiunea de fals intelectual la Legea contabilitatii, in forma continuata.
Ca sa scape de arest,Monica Ridzi, evreica, casatorita cu Tiberiu Iacob, catolic, a ramas insarcinata si a nascut un copil pe care l-a botezat ortodox.
Urmasa ei laMinisterul Tineretului,senatoarea PDL Luminita Placinta are acum si ea probleme cu fiul ei,arestat pentru tentativa de omor si ultraj.
Tribunalul Bucureşti a început judecarea cererii de arestare a fiului senatoarei PDL Sorina Plăcintă. Andrei Plăcintă este acuzat de tâlhărie, loviri, distrugere, tentativă de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Fiul senatoarei Sorina Plăcintă a fost reţinut, marţi, pentru 24 de ore, de către procurorii bucureşteni.“Tribunalul Bucureşti i-a dat 29 de zile de arest preventiv în principal pentru tentativă de omor calificat. Va fi dus în arestul de la Direcţia de Cercetări Penale”, ne-a precizat vicepreşedintele instanţei, magistratul Laura Andrei. Mandatul lui expiră la data de 5 ianuarie. Verdictul poate fi atacat cu recurs la Curtea de Apel Bucureşti.
Asa cum a scapat Ridzi, probabil ca si d-na Placinta va rezolva problema fiului ei, in Romania condusa de Basescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


bestjobs.ro fly.ro

PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

Cell phone video surveillance solution
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii

.






















Create your own banner at mybannermaker.com!




Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA