http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"

marți, 23 noiembrie 2010

Traiane, gaze nu-ti mai dau, dar iti dau o lada cu vodca daca stai cuminte!

Previzualizaţi
“Din pacate, Romania a disparut in ultimii ani din politica externa regionala europeana si, dintr-un lidership regional asigurat, tara noastra si-a pierdut cu desavarsire credibilitatea partenerilor externi. South Stream este un proiect mare, foarte important pentru o tara europeana. Romania a pierdut, astfel, o suma importanta, despre care a vorbit Putin cu prilejul vizitei sale in Bulgaria: 2 miliarde de dolari. Proiectul inseamna, insa, si forta de munca, locuri noi de munca. Romania nu a putut sa prezinte credibilitate deoarece aceasta a fost pierduta cu desavarsire, in regimul Traian Basescu.

“Rusii au dosare cu declaratiile lui Basescu”

Declaratiile inconstiente proferate in ultimii ani de presedintele Traian Basescu si de oamenii din imediata sa proximitate au dus la pierderea totala a credibilitatii romanesti pe plan european. “Declaratiile lui Traian Basescu aduc prejudicii pe termen foarte lung. Afirmatii inconstiente si necontrolate de genul “Gazprom este armata rosie” sau “Marea Neagra e un lac rusesc” aduc prejudicii uriase.Fostul presedinte Emil Constantinescu a declarat:" Sa va spun ceva care face parte din protocolul numirii unui presedinte de stat. Dupa ce mi-am inceput mandatul, cei de la SIE mi-au prezentat un dosar in care se regaseau toate declaratiile negative la adresa Romaniei, declaratii facute de presedintii altor state sau de oficiali. Declaratiile lui Basescu se vor regasi foarte mult timp in dosarele serviciilor secrete rusesti, fiti siguri. Acum avem nevoie de o perioada extrem de indelungata pentru a reconstrui relatia cu Rusia"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

.


Create your own banner at mybannermaker.com!
Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA