http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"

vineri, 5 noiembrie 2010

BASESCU A VENIT IMBRACAT CA UN BOSCHETAR SA PREZINTE CONDOLEANTE FAMILIEI PAUNESCU.

Previzualizaţi


Asa a fost imbracat basescu , cand a venit , cu un buchet de flori in mana, la Uniunea Scriitorilor, pentru a-l vedea pe Adrian Paunescu si pentru a prezenta condoleante familiei poetului. Cristian Tudor Popescu a remarcat intr-o declaratie la Realitatea tv ca tinuta era de "picnic", eu cred ca a facut-o intentionat, pentru a-i jigni pe cei prezenti, dar si pe toti cei care il iubesc si il apreciaza pe maestrul Paunescu.

Traian Băsescu a declarat că el şi poetul au avut opinii politice diferite, dar s-a regăsit în poezia acestuia.(culmea tupeului !)

Înainte de a intra în sediul Uniunii Scriitorilor, Băsescu nu a dorit să facă declaraţii la solicitarea presei, însă la ieşire a spus: "Am fost doi oameni care am avut opinii politice total diferite, însă în poezia lui Păunescu m-am regăsit, ca de altfel mulţi dintre noi".

Traian Băsescu a depus un buchet de crini albi la sicriul poetului Adrian Păunescu şi a salutat familia îndoliată,imbracat in tinuta sport, cu un pulovar si o camasa de culoare deschisa, bleu.

Preşedintele s-a întâlnit în curtea Uniunii Scriitorilor cu prinţul Paul şi prinţesa Lia, cu care a purtat o discuţie scurtă.


Dealtfel, din ordinul lui Basescu, raportul "Tismaneanu" de condamnare a comunismului,asumat de dictator, il acuza pe Paunescu ca fiind un elogiator al lui ceausescu si al comunismului, care a pervertit sufletele tinerilor, manipulandu-i si atragandu-i spre comunism.
Eu cred ca Basescu s-a imbracat ca un boschetar, intr-un moment in care era nevoie de o tinuta sobra si decenta, pentru a-i umili, ca deobicei, pe toti ceilalti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

.


Create your own banner at mybannermaker.com!
Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA