http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"





















vineri, 1 octombrie 2010

NOI ATACURI IMPOTRIVA LUI SORIN OVIDIU VANTU SI A LUI DAN VOICULESCU

Purtatorul de cuvant al democrat-liberalilor, Sever Voinescu-Cotoi, a lansat vineri, in cadrul unei declaratii de presa, un atac dur la adresa oamenilor de afaceri Dan Voiculescu si Sorin Ovidiu Vintu, pe care ii acuza ca incearca sa puna la cale demiterea presedintelui Traian Basescu, transmite Realitatea.Net. Cu o zi in urma, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea lansa un atac similar impotriva celor doi, pe care ii avertiza ca “Nu pot da lovituri de stat, nici prin intermediul presei si nici prin partide politice nevolnice si bine conectate la buzunarele din spate ale respectivilor domni”.

“Televiziunele patronate de cei doi domni au intensificat campania de defaimare a presedintelui Traian Basescu si a PDL. Adevaratele motive tin de situatia judiciara si financiara a celor doi domni. Dupa un drum lung dosare ce tin de doi domni au ajuns aproape de final. Din 2005 nici domnul Voiculescu, nici domnul Vintu nu au mai putut jefui tara. Reamintim ca in urma megaescrocheriei FNI, AVAS are de platit 100 de milioane, CEC are de platit aproximativ 300 de milioane”, a declarat vineri Sever Voinescu. „Motivele pentru care domnii Voiculescu si Vintu doresc cu ardoare demiterea presedintelui nu sunt noi. Atacul politic este dat prin poltiticieni contralati, iar cel mediatic prin jurnalisti platiti. PSD se afla in continuare la ordinele domnului Vintu. Chiar domnul Ponta recunostea ca in urma cu cateva partidul sau se afla sub controlul domnului Vintu. Ar fi o naivitate sa credem ca aceasta legatura a incetat. In ceea ce il priveste pe domnul Voiculescu, lucrurile sunt clare: partidul domniei sale este de mult partidul-troc televiziune contra locuri in Parlament”, a adaugat purtatorul de cuvant al PDL.

In urma cu o zi, democrat-liberala Elena Udrea lansa la randul ei un atac impotriva lui Vintu si Voiculescu, nemultumirea ei fiind provocata de un articolul preluat de “Cotidianul” din “Tricolorul”. Ea aprecia intro postare pe blog ca “’baietii buni’ se asaza in formatie de lupta, condusi in batalie de Vintu cel neinfricat, pentru a lovi decisiv in Traian Basescu”. “In ziua in care Vintu spune ca ‘Basescu trebuie sa devina istorie in trei luni’, se porneste o campanie de presa impotriva mea”, nota ministul Dezvoltarii. In final, ea ii avertiza pe Vintu si Voiculescu ca “Nu pot da lovituri de stat, nici prin intermediul presei si nici prin partide politice nevolnice si bine conectate la buzunarele din spate ale respectivilor domni”.(sursa:sorin rosca-stanescu blog)

Alina Olteanu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


bestjobs.ro fly.ro

PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

Cell phone video surveillance solution
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii

.






















Create your own banner at mybannermaker.com!




Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA