http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"

joi, 14 octombrie 2010

DIN CULISELE REVOLTEI DE LA FINANTE

Previzualizaţi

Revolta salariatilor de la Ministerul Finantelor i-a prins pe picior gresit pe Basescu si sleahta lui de talhari, au incercat diverse diversiuni pentru a o contracara, i-au deschis lui Vantu alte doua dosare, l-au trimis in judecata, de pomana, stirea nu a putut acoperii pe cea cu revolta, au scotocit in dosarele liderilor de sindicat si al jurnalistilor si i-au gasit pe Gh.Marica ca are nevasta angajata la Ministerul Finantelor si pe Radu Soviani,analist economic, ca il are pe tatal lui angajat tot la finante si au pornit santajul mediatic contra lor, au declansat actiunea Atheneul unde s-a lansat Fundatia crestin-democrata a lui Bakonschi, nici aceste stiri nu au putut acoperi scandalul protestelor din finante si, apoi, din ministerul muncii si ministerul educatiei.
In disperare de cauza, Basescu a apelat iar la o smecherie, i-a dat voie lui Ialomitianu sa le promita protestatarilor ca de luni se vor plati stimulentele dar sa se faca, vezi doamne, o comisie care sa ananlizeze la cine si cum se vor da, in speranta ca asa vor trage de timp si vor debloca ministerul iar in teritoriu vor incepe iar sa incaseze bani la buget.
Culmea ipocriziei si a nesimtirii a fost o alta stire, de data asta de la ei , si anume ca ministrul finantelor, Ialomitianu, cand era director la finante Brasov, a dat in judecata statul pentru 200.000 lei (doua miliarde lei vechi) stimulente si a castigat, iar in prezent, mai are un proces pe rol pentru alti 100.000 lei stimulente, deschis in iulie 2010 pentru care are infatisare luna asta, deci Ialomiteanu fost director contra Ialomitianu actual ministru pentru stimulente neplatite, iar el le-a taiat stimulentele la toti ceilalti angajati din minister! O porcarie mai mare nu se poate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

.


Create your own banner at mybannermaker.com!
Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA