http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"

sâmbătă, 23 octombrie 2010

AM AJUNS O TARA DE CACAT SUB REGIMUL BASESCU-BOC


The Economist magazine wordmark

Pare o glumă de 1 Aprilie, începe comentariul publicat pe blogul Eastern approaches şi intitulat „Cum nu se conduce o ţară", adăugând că parlamentarii din cadrul partidului de guvernământ (PDL) inclusiv miniştrii, au votat pentru scăderea TVA la alimente şi neimpozitarea pensiilor mai mici de 500 de euro (2.000 de lei), după ce Guvernul a mărit TVA cu doar câteva luni înainte, în cadrul unui acord cu FMI.

„Dar această ultimă gafă se încadrează în tradiţia obositoare de proces politic disfuncţional în România, unde legile par adeseori schiţate cu câteva minute înaintea votului parlamentar, ţinându-se prea puţin cont de strategia pe termen lung sau de impactul financiar", comentează The Economist.

O evaluare a structurii guvernamentale din România, realizată de Banca Mondială vorbeşte despre o „prevalenţă a luării de decizii ad-hoc" şi critică „folosirea frecventă" a ordonanţelor de urgenţă care ignoră legile aprobate de Parlament. În pofida planurilor anunţate, în urmă cu cinci ani, de a măsura rezultatele în loc de planuri, nu s-a făcut nimic. De asemenea, acesta denunţă absenţa ierarhizării politicilor şi faptul că „legile sunt aprobate de obicei fără finanţare adecvată".

Cu o economie încă recesiune şi un al doilea împrumut de la FMI negociat la Bucureşti, această ultimă gafă alimentează apelurile la demisia Guvernului, pe fondul moţiunii de cenzură ce urmează să fie supusă votului Parlamentului miercuri, conchide publicaţia.

Greşeala colectivă din Parlamentul României a apărut într-o serie de publicaţii străine. Un articol publicat de AP, cu titlul „Taxe micşorate din greşeală", a fost preluat de mai multe site-uri internaţionale.(sursa:cotidianul.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

.


Create your own banner at mybannermaker.com!
Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA