http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"

joi, 16 septembrie 2010

LISTA LUI BASESCU: DUPA VANTU URMEAZA DAN VOICULESCU,VANGHELIE SI HREBENCIUC !Sosit aseara de la Bruxelles, Basescu ,aflat intr-o vadita stare de ebrietate (fiind marinar,are rau de avion si trebuie sa bea ceva tarie ca sa nu vomite iar pe poporul roman), s-a vaitat si i-a rugat pe reporteri sa nu-l mai umileasca pe presedintele romaniei punandu-l langa un anchetat penal,adica vantu, de parca el nu-i anchetat penal pentru cazul FLOTA, dar ancheta este suspendata pentru perioada de imunitate.
Cu avionul lui Basescu a venit pe blat si fiisa, EBA, care insa a iesit mai tarziu din aeroport si a plecat cu alta masina.
Surse ale Procuraturii au declarat ca Basescu s-a suparat ca Vantu n-a fost tinut mai mult in arest si le-a cerut procurorilor sa deschida urgent dosare pentru Dan Voiculescu - Antena 3,Marian Vanghelie (care o concureaza pe Udrea la primaria Capitalei)si Viorel Hrebenciuc -vesnicul inamic nr.1 al lui basescu.
Dupa ce s-a dat victima in scurta declaratie de la aeroport, Basescu a plecat repede sa prinda meciul de fotbal Liverpool-Steaua si sa mai deschida o sticla de tarie.


PRESEDINTELE I.R.E.S. VASILE DINCU VREA S-AL SCOATA "BASMA CURATA" PE BASESCU

Întrebaţi ''Credeţi că Traian Băsescu a ordonat arestarea lui Sorin Ovidiu Vântu?'', 39% dintre cei chestionaţi în cadrul sondajului realizat de Institutului Român pentru Evaluare şi Strategie (IRES), au răspuns ''Da'', 37% au răspuns ''Nu'', iar 24% n-au răspuns, notează Agerpres.

Potrivit sondajului, 92% dintre respondenţi au auzit de arestarea lui Sorin Ovidiu Vântu, iar 54% (în sondajul din 9 septembrie) şi 63% (în sondajul din 15 septembrie) cred că Sorin Ovidiu Vântu trebuia arestat, în timp ce 25%, respectiv 23%, cred că el nu trebuia arestat.

Acest sondaj pupicurist a fost realizat de Vasile Dincu ,fost pesedist din grupul de la Cluj, actualmente una din "cremele de hemoroizi" folosite frecvent de Basescu.

REALITATEA ESTE CA DOAR 9% DINTRE CETATENI MAI AU INCREDERE IN GUVERNUL BOC SI IN BASESCU !

28407_articol.jpg

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

.


Create your own banner at mybannermaker.com!
Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA