http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"

vineri, 10 septembrie 2010

IATA DOVADA CA PRESEDINTELE-BETIV SI INFRACTOR BASESCU ESTE IMPLICAT !

Băsescu: Vântu are o problemă-un martor a fost arestat, ştiu panica unui om care l-a ajutat să plece (Imagine:Catalina Filip/Mediafax Foto)

După ce l-a intrebat pe Geoană în legătură cu vizita făcută, miercuri seară, la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu şi cu legătura acesteia cu arestarea lui Nicolae Popa, fost dircetor al Gelsor şi membru al Consiliului de Încredere al SOV Invest, care asigura administrarea FNI.

"Ieri a fost arestat domnul Popa Nicolae, care a devalizat in numele domnului Vântu Gelsor. (...) Vântu are o problemă. Un martor a fost arestat. Cunosc panica unui om care, probabil, l-a sprijinit să iasă din ţară", a spus şeful statului.

Fostul director Gelsor, Nicolae Popa, a fost arestat, în 2 decembrie, de autorităţile din Jakarta, Indonezia, el fiind condamnat de Tribunalul Bucureşti, în 2006, la 15 ani de închisoare pentru înşelăciune, alături de Ioana Maria Vlas, decizia rămânând definitivă în 2009.

Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) a constituit un dosar penal în care se fac cercetări cu privire la cei care l-au ajutat pe Nicolae Popa, fostul director Gelsor, să se sustragă executării pedepsei.

La solicitarea agenţiei MEDIAFAX, Biroul de presă al Ministerului Public a comunicat că, "în baza informaţiilor primite cu privire la arestarea cetăţeanului român Popa Nicolae, la data de2.12.2009, în Indonezia, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a constituit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de favorizarea infractorului cu privire la persoanele care au ajutat persoana condamnată să se sustragă de la executarea pedepsei".

Instituţia nu a oferit alte detalii.

Preşedintele Traian Băsescu a explicat, într-o emisiune transmisă, miercuri, că, probabil, când Sorin Ovidiu Vântu a vorbit despre "conducerea cretină" din ultimii ani s-a referit la faptul că "nu mai merge FNI-ul, nu mai merge afacerea cu TVA-ul".

La remarca unuia dintre prezentatori, că persoana vizată de şeful statului nu a intrat în puşcărie, ci a intrat altcineva în locul acesteia, Băsescu a răspuns: "S-ar putea să aibă surprize!".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

.


Create your own banner at mybannermaker.com!
Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA